Σε μα όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή εξελίχθηκε η 7η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Προπονητές, υπεύθυνοι ομάδων, γονείς και φίλαθλοι αλλά κυρίως οι μικροί ποδοσφαιριστές έδειξαν διάθεση για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και προσφέροντας ένα πανέμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Με νίκες συνέχισαν τα αντιπροσωπευτικά τμήματα Κ 12 και Κ 10 τα οποία προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας επιτύχει το απόλυτο των νικών στα πρώτα επτά(7) παιχνίδια.

Παράλληλα, διεξήχθησαν και φιλικά παιχνίδια μικρών ηλικιακών κατηγοριών, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι μικροί Κ 6 που κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα όλων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Στην κατηγορία Κ 12 το Τμήμα «Ίντερ» κκ Μ. Αναστασιάδη και Γ. Ιασωνίδη ,πέτυχε νίκη με σκορ 9- 1 απέναντι στον Εθνικό Αξιούπολης παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Με νίκη συνέχισαν και οι μικροί ποδοσφαιριστές της Κ 10 Τμήμα «Μάντσεστερ» των κκ Κ. Ντουντούκη και Ν. Μούρου απέναντι στην ομάδα του Ατέρμονα.

Εκτός όμως από τα επίσημα παιχνίδια, διεξήχθησαν και κάποιοι φιλικοί αγώνες με την Κ 12 Τμήμα «Ατλέτικο» του κ. Βασ. Ορμανίδη να γνωρίζει την ήττα με σκορ 2-0 απέναντι στον Ατέρμονα αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Τη σειρά φιλικών παιχνιδιών ολοκλήρωσαν τα Τμήματα Κ 6 των κκ Βασ. Ορμανίδη και Θ. Πολυχρόνου, καθώς και τα Τμήματα «Μπάρτσα» και «Πόρτο» του κ. Κ. Τσακιρίδη απέναντι στην Ακαδημία Ατέρμονα και Εθνικό Αξιούπολης αντίστοιχα.