Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Εκ μέρους όλων των μελών και των συνεργατών του Συνδυασμού μας «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ», επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους όσοι μας στηρίξατε στις Δημοτικές Εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την προσπάθεια που καταβάλαμε στη διάρκεια της θητείας μας προκειμένου να κάνουμε την Παιονία μας ακόμα πιο ισχυρή.

Διεξήγαμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, χωρίς ακρότητες, συνομιλήσαμε με όλους τους δημότες μας, καταθέσαμε την αυτοδιοικητική μας πρόταση σε όλους τους οικισμούς.

Μία πρόταση που δεν έτυχε θετικής επιδοκιμασίας και σεβόμαστε απόλυτα το αποτέλεσμα.

Θέλω να συγχαρώ τον κ. Σιωνίδη για τη νίκη του και να του ευχηθώ να έχει μία καλή και παραγωγική θητεία για τον τόπο.

Εμείς θα στηρίξουμε κάθε πρόταση για το καλό του τόπου και των δημοτών της Παιονίας, κάνοντας παράλληλα τις προτάσεις μας και ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση από το θεσμικό μας ρόλο.

Παράλληλα, συνεχίζουμε μέχρι το πέρας της θητείας μας τα έργα τα οποία έχουμε ήδη ξεκινήσει και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη μαζί με το τεχνικό μας πρόγραμμα. Το έργο της μεταφοράς του νερού από τις πηγές Παίκου το οποίο βρίσκεται προς χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, οι ασφαλτοστρώσεις σε όλους τους οικισμούς, η σύνδεση οικισμών με το δίκτυο του νερού, οι παιδικές χαρές που είναι σε στάδιο δημοπράτησης και φυσικά τα έργα Leader που είμαστε εν αναμονή εγκρίσεως.

 

Χρήστος Π. Γκουντενούδης