Η Μαρία Τσοπούλου μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη και το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’

Το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ πορεύεται δυναμικά, συναντώντας στο δρόμο προς τις εκλογές νέους αλλά και έμπειρους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να δώσουν μαζί μας τη μάχη για να πάμε μόνο Μπροστά τον τόπο μας με αυτοπεποίθηση, με γνώση, με σχέδιο και ομαδική δουλειά.

Με ανεξάντλητα εφόδια την εμπειρία και τις διοικητικές και οργανωτικές της δυνατότητες στην Αυτοδιοίκηση, και ως εργαζόμενη και ως αιρετή, η Μαρία Τσοπούλου προσέρχεται στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να συνεχίσει να είναι χρήσιμη στους συνανθρώπους και στον Δήμο μας. Με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη γιατί τους ενώνει το ίδιο αξιακό σύστημα, οι αρχές της χρηστής διοίκησης και έχουν το σθένος αλλά και τις ικανότητες να κινητοποιήσουν δυνάμεις για το καλό του Δήμου Κιλκίς, για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Η Μαρία Τσοπούλου κατάγεται από το Κιλκίς. Είναι κομμάτι της σύγχρονης αυτοδιοικητικής ιστορίας του Δήμου Κιλκίς όπου και εργάστηκε για τριάντα πέντε συναπτά έτη σε διαφορετικές διοικητικές θέσεις: στη γραμματειακή υποστήριξη του ΚΑΠΗ, πολλών δημοτικών επιτροπών και στα Δημοτολόγια. Αποχώρησε από το Δήμο Κιλκίς για λόγους συνταξιοδότησης με το βαθμό της Προϊσταμένης Δημοτολογίων. Από το 1998 έως το 2013 υπήρξε ανταποκρίτρια του ΟΓΑ ενώ ασχολήθηκε ενεργά και με το συνδικαλισμό. Οι συνάδελφοί της την τίμησαν εκλέγοντάς την επί τρεις συνεχόμενες θητείες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς. Η Μαρία Τσοπούλου συνταξιοδοτήθηκε το 2013 αλλά επέστρεψε στο Δήμο Κιλκίς το 2014 ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς όπου πρώτευσε σε σταυρούς προτίμησης.

Είναι παντρεμένη με το Μόσχο Τσόπουλο και έχουν αποκτήσει δυο γιους, το Δημήτρη και το Λάζαρο ενώ απολαμβάνει και το ρόλο της γιαγιάς με το πρώτο της εγγόνι.