Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους της Τέχνης το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο χώρο της Τέχνης, να κόψουμε την πίτα μας και να απολαύσουμε καλή ελληνική μουσική με τραγούδια που όλοι σιγοτραγουδήσαμε

Στο μελωδικό σεργιάνι θα μας ξεναγήσουν άνθρωποι της πόλης μας, που αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι, φίλοι αχώριστοι και «αχόρδιστοι». Οι «Αχόρδιστοι φίλοι», λοιπόν θα μας συντροφεύσουν με ένα  μουσικό πρόγραμμα που έφτιαξαν με αγάπη και μεράκι. Ο Ευριπίδης Μπάμπης στην κιθάρα και τα φωνητικά, ο Μπάμπης Μακρίδης στα κρουστά, ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης στην κιθάρα και η Ρία Αλτιπαρμακίδου στα φωνητικά.

Καλή μουσική,  κρασάκι και εδέσματα που οι φίλοι και τα μέλη της Τέχνης θα φτιάξουν για εσάς σας περιμένουν! Θα ανταλλάξουμε σκέψεις, ιδέες και θα κουβεντιάσουμε προτάσεις.

Και όπως πάντα ο τυχερός του φλουριού θα αμειφθεί εικαστικά !!!!!!!!!!!!

Εμείς ετοιμάζουμε τη βασιλόπιτα με τα μυρωδικά της, η τραγανή πίτα της Αγγελικής θα φουρνιστεί ανήμερα όπως και τα τυροπιτάκια της Ελένης, ενώ τα κεφτεδάκια της Μάρθας και το γλυκάκι της Γιώτας  θα σας συναρπάσουν !

Σας περιμένουμε στην παρέα μας, μια παρέα που ολοένα μεγαλώνει  πλέκοντας τη δική της ιστορία στην πόλη μας…..