Η βασιλόπιτα της Περιφέρειας παρουσία Τζιτζικώστα!

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΑπόστολουΤζιτζικώστα, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Π.Ε Κιλκίς, από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Βεργίδη Ανδρέα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Σωτηριάδου Νατάσα, όπως επίσης και ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Κυριακίδης Δημήτριος και ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Σιωνίδης Κωνσταντίνος. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης.

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους υγεία και ευτυχία, για μια νέα δημιουργική χρονιά με λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους  μας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Βεργίδης Ανδρέας με τη σειρά του ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την εργατικότητα τους στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και τόνισε ότι νιώθει ιδιαίτερα τυχερός που συνεργάζεται τόσα χρόνια μαζί τους.