Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και αμείωτο το ενδιαφέρον στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς, την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εισηγητές τους κκ Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, προπονητές της Κ19 και τη ψυχολόγο κα Ειρήνη Ρέρα.

Αθλητές, γονείς, προπονητές καθώς και φίλοι του ποδοσφαίρου και του Αθλητισμού παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή τους Γκαρσία και Σνάουτσνερ να αναλύουν το αναπτυξιακό ποδοσφαιρικό πρότυπο της Ουρουγουάης και της Πολωνίας αντίστοιχα και να απαντούν σε ερωτήσεις του κοινού. Απαντήσεις σημαντικές δόθηκαν και από την κα Ρέρα σε θέματα ψυχολογίας, συμπεριφοράς και Αθλητικής εν γένει Παιδείας.

Από πλευράς της Ακαδημίας οι κκ Θεόδωρος Ντουντούκης και Μιχάλης Αναστασιάδης , αφού καλωσόρισαν προσκεκλημένους,εισηγητές και συμμετέχοντες, τόνισαν την χρησιμότητα των σχετικών ενημερωτικών Ημερίδων στην ευρύτερη και δημιουργική λειτουργία μιας σύγχρονης Ακαδημίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του Ν. Κιλκίς κος Γιώργος Γεωργαντάς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Άννα Δημάκη οι οποίοι αναφέρθηκαν με πολύ θερμά λόγια για το ρόλο της Ακαδημίας στην κοινωνία του Κιλκίς, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μάκης Πεντσερετζής, ο δημοτικός σύμβουλος κος Λάζαρος Παζαρτζικλής , ο Γενικός γραμματέας της ΕΠΣΚ κος Κ. Πάταρας και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΚ κος Β. Χατζηαποστόλου .

Η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά τον κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο για τη συνεργασία στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και τον κ. Κώστα Ιωσηφίδη που συνόδευσε τους εισηγητές με ολόκληρο το τεχνικό γκρουπ της Κ19.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζει και ο κ. Χρήστος Καναρόπουλος για τον άψογο συντονισμό της ημερίδας