Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο Δημήτρης Ιωακειμίδης είναι ένας δυναμικός έμπειρος άνθρωπος, με όραμα και σχέδιο για το Κιλκίς. Εντάσσεται από σήμερα και ενισχύει την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη.

Είναι εκπαιδευτικός, μαθηματικός, ξεκίνησε με την ιδιωτική εκπαίδευση για 7 έτη και υπηρετεί τη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για 30 χρόνια. Έχει διατελέσει προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Διευθυντής στο ΙΕΚ Κιλκίς, στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς και αναπληρωτής Διευθυντής στη ΔΔΕ Κιλκίς. Σήμερα είναι Διευθυντής στο Γυμνάσιο Βαπτιστή.

Ο Δημήτρης Ιωακειμίδης έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση. Είναι εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ στην ΕΛΜΕ Κιλκίς για 24 συνεχή έτη υπηρετώντας σε όλες τις θέσεις ευθύνης, αιρετός εκπρόσωπος στο ΠΥΣΔΕ Κιλκίς για 19 χρόνια, εκλεγμένος σε πολλά συνέδρια των ΔΑΚΕ, ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ, και επίσης διετέλεσε Γενικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ για μία διετία.

Η κομματική του δράση είναι ιδιαίτερα έντονη. Ήταν εκλεγμένος από τη βάση της Ν.Δ. ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς. Συμμετείχε σε δύο συνέδρια της Ν.Δ. και ίδρυσε την Ειδική Κομματική Οργάνωση Καθηγητών Ν. Κιλκίς.
Στην Αυτοδιοίκηση, ήταν δύο φορές υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος με τον Ονούφριο Τσαβδαρίδη και εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς με τον Παύλο Πασσαλίδη την τετραετία 2006-2010.

Ο Δημήτρης Ιωακειμίδης έχει μεγάλη συμμετοχή στα κοινά με ουσιαστικές παρεμβάσεις. Ίδρυσε τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου στις αρχές του 2000. Επίσης ίδρυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπουργίτη στον οποίον έχει θητεύσει ως πρόεδρος επί σειρά ετών και σήμερα είναι γραμματέας του συλλόγου.

Είναι ένας έντιμος και ξεχωριστός άνθρωπος, ευρύτατα γνωστός στην κοινωνία του Κιλκίς, στα αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά δρώμενα. Έρχεται με ιδιαίτερη αγάπη και όραμα για τον τόπο μας και με όλες του τις δυνάμεις να δημιουργήσει. Υποδεχόμαστε τον Δημήτρη Ιωακειμίδη στην πολυσυλλεκτική ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στο νικηφόρο αγώνα μας. Ολοκληρώνουμε το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της νίκης με τους καλύτερους συνοδοιπόρους για το αναπτυξιακό μέλλον του Δήμου.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης