Η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου του Παύλου είναι μια δυναμική και ξεχωριστή προσωπικότητα της πόλης μας. Εντάσσεται από σήμερα και συμπορεύεται με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη. Ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται και λαμπρύνεται με τη κα Χρυσοχοΐδου, τη διακεκριμένη επιστήμονα, η οποία συνδυάζει την αγάπη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο με την πίστη στις παραδόσεις, αξίες και αρετές του τόπου μας.

Η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου είναι ιατρός, χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, εκτελεί χρέη Διευθύντριας της ΩΡΛ κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Έχει ειδικευθεί στην Αγγλία, και την Αθήνα, και είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επί δεκαπέντε έτη εργάζεται ευσυνείδητα και προσφέρει με περισσή αγάπη τις ιατρικές υπηρεσίες της σε κάθε ασθενή που την επισκέπτεται. Διοργάνωσε την 1η Επιστημονική Ημερίδα για Ωτορινολαρυγγολογικές παθήσεις στο Κιλκίς.

Η κα Χρυσοχοϊδου συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις, είναι ευγενική και γλυκομίλητη με όλους τους ανθρώπους, μετριόφρων στις επιτυχίες της, και αποτελεσματική στους στόχους της. Βασική προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της και έχει ως κύριο μέλημά την ανακούφιση των ασθενών. Είναι σύζυγος του γεωπόνου Χρήστου Οικονόμου και έχουν δύο κόρες.

Καλωσορίζουμε τη δυναμική ιατρό Χριστίνα Χρυσοχοΐδου στην ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Τσαντάκη. Με τέτοιες ισχυρές προσωπικότητες που συμπορεύονται μαζί μας, με όρεξη και αγάπη για τον τόπο μας, είναι σίγουρο το καλύτερο αύριο του Δήμου μας. Γνωρίζουμε, σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε με τους καλύτερους, για τη νίκη του Κιλκίς και των ανθρώπων του.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης