Την ήττα γνώρισε η Ανδρική Ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς με σκορ 0-2 από τον ΑΟ Καβάλας σε εντός έδρας παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που είχε το χαρακτηριστικό της κυριαρχίας ανά ημίχρονο για κάθε ομάδα. Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Καβάλας είχε την υπεροχή, επέβαλε τον ρυθμό της και εκμεταλλεύτηκε τις δυο ευκαιρίες που δημιούργησε στο 37’ & 40’ αντίστοιχα σε αντεπιθέσεις με αποτέλεσμα να προηγηθεί 2-0. Η ομάδα του Αλεξάνδρου στο πρώτο μέρος είχε μόνο μια ευκαιρία στο 5’ με σουτ του Προβατίδη. Στο δεύτερο μέρος ο Αλέξανδρος ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε φάσεις χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Στο 59’ σουτ του Τσολακίδη, ελάχιστα out. Στο 61’ σουτ out από τον Cecilio D και 63’ κεφάλια επίσης out από τον Τερζή. Στο 69’ σουτ του Cecilio D απόκρουση από τον τερματοφύλακα ενώ στο 83’ η Καβάλα είχε δοκάρι. Κίτρινη κάρτα δέχτηκαν οι Τσαταλμπασίδης και Cecilio D.

Μια ευχάριστη νότα στο παιχνίδι ήταν η παρουσία στον αγωνιστικό χώρο της αποστολής της Ακαδημίας της Νέας Πολιτείας Ευόσμου που νωρίτερα είχε φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Αλέξανδρου για φιλικά παιχνίδια.

Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας με τον Κεραυνό Πέρνης. Σύνθεση : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Τσαταλμπασίδης, Κώτσιας (46’ Βασιλειάδης ), Τερζής, Παπαδόπουλος Σ, Τσολακίδης, Αγαθαγγελίδης (56’ Φουρτζίου), Musoni, Προβατίδης, Αηδονίδης (46’ Cecilio D)