Στο δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ προσχωρεί και η Τάνια Παπαδάκη συμμετέχοντας ενεργά στον κοινό μας στόχο να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη. Η Τάνια Παπαδάκη θα είναι υποψήφια στην Κοινότητα Κιλκίς για να προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις της και μια άλλη, πιο δημιουργική οπτική στην γενέτειρα πόλη όπου μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά της.

Η Τάνια Παπαδάκη είναι κόρη του Κώστα Παπαδάκη δημοτικού συμβούλου επί σειρά ετών και πρώην κοινοτάρχη Νέου Γυναικοκάστρου.

Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στο Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακή ειδίκευση στο ΕΑΠ ως καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Παιδαγωγικό Τμήμα προσχολικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπου πριν από λίγο καιρό παρέδωσε τη διατριβή της. Παράλληλα βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών της στην ισπανική γλώσσα και στον ισπανικό πολιτισμό στο ΕΑΠ.

Εργάζεται ως καθηγήτρια, με απόσπαση, στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Κιλκίς (ΔΙΕΚ).

Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Ντάφλο, υποδιευθυντή στο εμπορικό κατάστημα ‘’Μετρό’’ Κιλκίς και έχουν δύο παιδιά την Αρτέμιδα και τον Άγγελο.