Σε ηλικία 55 ετών «έφυγε» από την ζωή ο δημοτικός υπάλληλος Κιλκίς Παναγιώτης Γιαχασίδης, ύστερα από δίμηνη «μάχη» με τον νέο κορωνοϊό, προσθέτοντας έναν ακόμη «κρίκο» στην ήδη μακρά και στον νομό «αλυσίδα» των θυμάτων του.

Ο εκλιπών, που εγαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας, διακρινόταν γιά το ήθος, την εργατικότητα και την κοινωνικότητά του, ενώ είχε ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα ως μέλος της ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» αλλά και στέλεχος της θεατρικής σκηνής του συλλόγου, έχοντας λάβει μέρος σε όλες τις παραστάσεις της των τελευταίων αρκετών χρόνων.

Ήταν έγγαμος με τρία τέκνα, και η απώλειά του «βύθισε» σε πένθος τον χώρο των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και την κοινωνία του Κιλκίς.

Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Παναγιώτη Γιαχασίδη ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήριο δήλωση:

Συλλυπητήριο
«Με θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Γιαχασίδη.
Η διεύθυνση καθαριότητας χάνει έναν ικανό και ιδιαίτερα αγαπητό για τον χαρακτήρα και την εργατικότητά του υπάλληλο, που έδωσε σκληρή «μάχη» για την ζωή του τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.
Στην οικογένεια και στους συναδέλφους του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του».