Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός «Δήμος ΑΞΙΩΝ»

Με τον ανώτερο αριθμό συμβούλων στο Δήμο και στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς, 63 και 17 αντίστοιχα, κατατέθηκε την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Κιλκίς, η δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού «Δήμος ΑΞΙΩΝ» από τον επικεφαλής Παύλο Τονικίδη.

Σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς τόνισε τα εξής: «Ο Δήμος ΑΞΙΩΝ συμμετέχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου με αξιώσεις και ενθουσιασμό για το αποτέλεσμα. Τα ψηφοδέλτια της παράταξής μας στο Δήμο Κιλκίς και στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς, απαρτίζονται από νέα και έμπειρα στην τοπική αυτοδιοίκηση στελέχη, από ενεργά, ικανά και καταξιωμένα μέλη της κοινωνίας μας, που διακρίνονται για την αποφασιστικότητα, την όρεξη για δουλειά, τις ιδέες, το δυναμισμό και τη συνεργατική διάθεσή τους για το κοινό καλό.

Τους ευχαριστώ θερμά όλους, έναν προς έναν, για τον όμορφο και αξιοπρεπή αγώνα που δίνουν καθημερινά με στόχο έναν φιλικό, συμμετοχικό, ελκυστικό και καινοτόμο Δήμο Κιλκίς.

Στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει αποδείξαμε ότι διαθέτουμε και όραμα, και ικανότητα και γνώση. Σας καλώ λοιπόν να δώσουμε μαζί τον αγώνα για τη νίκη!»