Με θλίψη πληροφορήθηκα την δίωξη συνδικαλιστή για αποκλειστικά συνδικαλιστικούς λόγους (έκφραση απόψεων και ανάδειξης προβλημάτων). Άλλο η εργασιακή αμέλεια ή απειθαρχία και άλλο η συνδικαλιστική δράση, που είναι κύτταρο και πυλώνας ενός δημοκρατικού πολιτεύματος. Δεν έχυσε το αίμα της η παράταξή μου για να παραμείνει η Πατρίδα στον δημοκρατικό κόσμο, ώστε να απολογούμαστε οι εκφραστές της, για αντιδημοκρατικές ενέργειες μιας διοίκησης νοσοκομείου με κυβέρνηση της ΝΔ.

Είχαμε εθνικές επιλογές προς την σωστή πλευρά της ιστορίας και θέσφατο την δημοκρατική λειτουργία. Επιβήτορες, Λαθρεπιβάτες και οι Δήθεν των ιδεών μας, πληγώνουν την εικόνα της κυβέρνησης και εκθέτουν αγνούς οπαδούς και αγωνιστές της παράταξης. Δε γίνεται να αγνοηθούν οι παρακαταθήκες των μεγάλων επιλογών και θυσιών.

Αρνούμαι να συγχρωτισθώ και να απολογηθώ για τέτοιες συμπεριφορές. Τα λάθη των συνδικαλιστών τα ακυρώνει η κοινωνία και τις απόψεις τους τις αντικρούει όποιος διαφωνεί, αφού βεβαίως δημοσιοποιηθούν οι όποιες κατηγορίες που η διοίκηση προβάλει. Ο εργοδότης με την εφαρμογή των νόμων καλείται να γνωστοποιήσει την θέση για την αλήθεια των γεγονότων. Τυχόν παραλείψεις ή αμέλειες που πάντα υπάρχουν, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια πανδημία, το ορθόν είναι να ανατάσσονται. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι πρόκειται περί συνδικαλιστικών απόψεων, αναφορών και πράξεων, που οι έχοντες διαφωνία καλούνται να τις αντικρούσουν με την δική τους γνώση και άποψη.

Αρνούμαι να δεχθώ παραπομπές και διώξεις όπως αυτή του Αχιλλέα Καλεμκερίδη, ασχέτως και αν πρεσβεύει διαφορετικές πεποιθήσεις από εμένα. Την δημοκρατία η παράταξή μας την οραματίστηκε και για τους αντιπάλους μας.

Η Νέα Δημοκρατία, ως ναυαρχίδα αυτής της παράταξης επιβάλλεται αυτά να τα υπερασπισθεί. Επιτέλους η Διοίκηση του Νοσοκομείου ας συνετιστεί και ας εναρμονισθεί στο ιδεολογικό περιεχόμενο που διέπει την κυβέρνηση. Κάποιοι δε θεωρούν  ως πολιτικές πράξεις, τις προσλήψεις τεχνικών, νοσηλευτών και ιατρών. Γνωρίζουν όλοι οι πολίτες, ότι υπάρχουν το Υπουργείο Υγείας και οι διοικήσεις των νοσοκομείων που χειρίζονται αυτά τα ζητήματα και ενημερώνουν τους πολίτες (από ημερών υπήρξε ενημέρωση για την πρόσληψη των 2 Ιατρών στο Νοσοκομείο Γουμένισσας).

Ας σταματήσουν οι άσκοπες και άστοχες ανακοινώσεις που εκφυλίζουν το περιεχόμενο τις πολιτικής. Μας προκαλούν τα μεγάλα προβλήματα του νομού μας όπως η δομή της Ν. Καβάλας, τα επαίσχυντα διόδια και τα μεγάλα έργα υποδομών.

Ας συνεννοηθούμε επιτέλους, ότι με τις θέσεις και αντιθέσεις επιβάλλεται να προάγουμε τον πολιτικό διάλογο για χειροπιαστά αποτελέσματα προόδου στα υγειονομικά προβλήματα του νομού μας (η πανδημία κάποτε θα περάσει, τα προβλήματα όμως υπάρχουν). Η κοινωνία του Κιλκίς ως δημοκρατική κοινότητα πολιτών απορρίπτει αντιλήψεις φίμωσης. Δεν αποδέχεται και δεν αντέχει διώξεις, ιδίως σε πρόσωπα που εκπροσωπούν δημοκρατικούς  θεσμούς του πολιτεύματός μας, για τη δράση  και τις απόψεις τους.