Επισκέψεις και ομιλίες του Δημάρχου Παιονίας στους οικισμούς του Δήμου

Κλίμα αισιοδοξίας, λίγο πριν από την έκβαση της εκλογικής μάχης, επικρατεί στη Δημοτική Παράταξη “ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ”, το οποίο και ενισχύεται από τη θερμή ανταπόκριση που συναντά ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης από τους δημότες στους οικισμούς που επισκέπτεται.

Ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Παιονία Ισχυρή» επισκέπτεται καθημερινά τα χωριά του Δήμου, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, να τους παρουσιάσει το έργο που επιτέλεσε η δημοτική αρχή και να τους καταθέσει την νέα αυτοδιοικητική του πρόταση για την επόμενη θητεία.

Το Σάββατο 11 Μαΐου, ο Χρήστος Γκουντενούδης βρέθηκε, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους στην Κάρπη, στον Ομαλό και στον Πεντάλοφο της Δ.Ε. Γουμένισσας. Στην Κάρπη ανέλυσε το μεγάλο έργο που βρίσκεται προς χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», αυτό της μεταφοράς του νερού από τις πηγές του Πάικου στο Πολύκαστρο, πραγματοποιώντας υπεύθυνη και τεκμηριωμένη ενημέρωση, διαβεβαιώνοντας τους παράλληλα ότι ο οικισμός δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα στην υδροδότησή του.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο δήμαρχος και τονίζει κάθε φορά για το θέμα της μεταφοράς του νερού από τις πηγές
Παΐκου: “Κανένα έργο δεν μπορεί να γίνει δίχως τη συναίνεση των τοπικών κοινωνιών, δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργήσουμε ένα πρόβλημα για να λύσουμε ένα άλλο. Οτιδήποτε είναι να γίνει θα γίνει με διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, καθώς κάθε έργο γίνεται προς όφελος των δημοτών μας”.

Το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου παρουσίασε το έργο που επιτελέστηκε στην παρούσα θητεία της Δημοτικής Αρχής και τον σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια στον Στάθη και στην Γοργόπη.
Στο Στάθη, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα πεζοδρομήσεων, πλακοστρώσεων και αναπλάσεων στην είσοδο του οικισμού και την τεχνική υποστήριξη της κεντρικής οδού, όπως και στην τεχνική παρέμβαση στην πλατεία του χωριού.
Στην Γοργόπη κατασκευάστηκε καινούρια παιδική χαρά σύμφωνα με τους σύγχρονους κανόνες ασφαλείας, έγιναν έργα για την αντιπλημμυρική προστασία του οικισμού με παρεμβάσεις για την διευθέτηση της απορροής των ομβρίων υδάτων αλλά και κατασκευή νέων παροχών ύδρευσης για την σύνδεση των καταναλωτών στο νέο δίκτυο υδροδότησης από την ΔΕΥΑ.
Παράλληλα ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις του Δημοτικού του Συνδυασμού για την επόμενη θητεία εξειδικεύοντας τις προτάσεις για τους δύο οικισμούς.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Παιονία Ισχυρή» και τα στελέχη του εισέπραξαν την αγάπη του κόσμου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους για να ακούσει και να αξιολογήσει τόσο το έργο όσο και τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού στην Φιλυριά και στην Γερακώνα το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου.

Ο Δήμαρχος, με απλότητα συνομίλησε με τους κατοίκους, τους άκουσε με προσοχή και τους παρουσίασε την πορεία των έργων. Σε όλα τα χωριά προέτρεψε τα Τοπικά Συμβούλια να προκαλούν Γενικές Συνελεύσεις των κατοίκων, όπως άλλωστε προβλέπεται από τον Καλλικράτη, ώστε να συζητούνται με τρόπο δημοκρατικό και διαλογικό τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Στο τέλος της κάθε επίσκεψης παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για τη νίκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές από την Α’ Κυριακή, για μία Παιονία Ισχυρή!

Το πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών του Επικεφαλής της Παιονίας Ισχυρής

Πέμπτη 16 Μαϊου:

  • 11.00 π.μ. ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
  • 6.00 μ.μ. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ
  • 7.00 μ.μ. ΚΑΣΤΑΝΕΡΗ
  • 8.00 μ.μ. ΓΡΙΒΑ

Παρασκεύη 17 Μαϊου:

  • 11.00 μ.μ. ΠΑΖΑΡΙ ΕΥΡΩΠΟΥ
  • 7.30 μ.μ. ΠΛΑΤΑΝΙΑ
  • 9.00 μ.μ. ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ

Σάββατο 18 Μαϊου:

  • 11.00 π.μ. ΠΑΖΑΡΙ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
  • 8:30 μ.μ. ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΟ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΗ)