Ο Άτλας Κιλκίς ακολουθώντας την παράδοση, με ιδιαίτερη χαρά και ευχάριστη διάθεση έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στο αναψυκτήριο ‘’ λόφος ’’.

Η εκδήλωση ήταν πολύ οικογενειακή, με την παρουσία γονιών, φίλων διοίκησης, προπονητών και τέλος των αθλητών & αθλητριών όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Χρήστος Χειρούλης στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε, τους γονείς για την επιλογή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Σύλλογο, τους χορηγούς που βοηθούν οικονομικά την βιωσιμότητα του συλλόγου, έκανε στο τέλος της ομιλίας του μία αναφορά για την δομή και φιλοσοφία λειτουργίας του Συλλόγου που έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Η νεοεκλεγείσα πρόεδρος Ζωγραφιά Βέργου, (παλιά παίκτρια του Γυναικείου τμήματος), έκοψε την βασιλόπιτα αφού ευχήθηκε για μια καλή αγωνιστική περίοδο χωρίς τραυματισμούς.

Απευθυνόμενη προς τους αθλητές του Εφηβικού τμήματος τους ευχήθηκε να επαναλάβουν την επιτυχία που είχαν στο παιδικό πρωτάθλημα και κατέλαβαν την Τρίτη θέση.

Απευθυνόμενη προς τους αθλητές του Ανδρικού τμήματος τους ευχήθηκε να πετύχουν τον στόχο τους διεκδικώντας μία θέση στην τριάδα και πως το Σάββατο στο δύσκολο παιχνίδι (ντέρμπυ) με τον Αριστοτέλη Σκύδρας θα είμαστε όλοι δίπλα σας.

Στα αναπτυξιακά τμήματα των κοριτσιών να έχουν υπομονή, επιμονή και συνεχή παρουσία στις προπονήσεις για να πετύχουν το στόχο τους.

Τρεις οι τυχεροί των τμημάτων που πήραν αντίστοιχα τα δώρα τους.