Κυριάρχησαν οι μικροί του Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ στον αγώνα του ΣΔΥΚ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον λόφο Αγίου Γεωργίου ο 6ος ορεινός αγώνας Kilkis Trail, 22 χιλιομέτρων, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου παράλληλα με τον 4ο Δρόμο Υγείας Kilkis Run 4,8χμ. και τον Δρόμο Σπηλαίου 1000μ. παιδιών μέχρι 12 ετών. Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν πολύ μεγάλος και η ικανοποίηση όλων από τη διοργάνωση έκδηλη. Ο κόσμος του Κιλκίς και όχι μόνο, φαίνεται να έχει «αγκαλιάσει» την προσπάθεια του ΣΔΥΚ κι έτσι στο λόφο του Αγίου Γεωργίου βρέθηκε πολύς κόσμος κάθε ηλικίας για να λάβει μέρος στις διαδρομές.

Το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ παρευρέθηκε με τα τμήματα των ακαδημιών του με μεγάλο αριθμό παιδιών και μεγάλες επιτυχίες για άλλη μια φορά δείχνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές-γυμναστές του συλλόγου.

Στην κατηγορία των αγοριών των 1000μ. ο Σάββας Χνιτίδης κατέκτησε την 1η θέση ενώ στην 2η τον ακολούθησε ο Γιώργος Ευθυμίου. Στα κορίτσια ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς πήρε και τις τρεις θέσεις του βάθρου με την Μαρία Ελένη Ιορδανίδου να παίρνει το χρυσό μετάλλιο, την Χριστίνα Ξοπλίδου το ασημένιο και την Ραφαέλα Σιδερίδου το χάλκινο. Οι προπονητές του συλλόγου παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών με την υπέυθυνη των ακαδημιών Μαρίνα Κανελιά και τον προπονητή Γιώργο Αλτιπαρμακίδη.