Η Μαίρη Τζεβελέκη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, αποτελεί μία υποψηφιότητα που δεν περνά απαρατήρητη και διαθέτει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα για να ασχοληθούν με τα κοινά.

Κοινωνική, ανοιχτόμυαλη, μαχητική, παρούσα στα δρώμενα της Πόλης με λόγο και συμμετοχή, έχει να προσφέρει πολλά στον Δήμο. Σκέφτεται μια διαφορετική αυτοδιοίκηση που να αποτελείται από ενεργούς πολίτες και το ενδιαφέρον της για το Κιλκίς που μεγάλωσε και μεγαλώνει την οικογένεια της την οδήγησε να δηλώσει παρόν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Κατάγεται από το Κιλκίς, στο οποίο κατοικεί και είναι σύζυγος και μητέρα ενός μικρού παιδιού.

Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος με ειδίκευση στον Βιοσυντονισμό και είναι υποψηφία δημοτική σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Κιλκίς, με τον συνδυασμό «Δήμος ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη.

Συμμετέχει στην Εθελοντική ομάδα του Νηρέα (κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς).

“Οραματίζομαι έναν Δήμο Κιλκίς δίκαιο προς όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις με στόχους υλοποιήσιμους, ώστε να έχουμε μια όμορφη καθημερινότητα αλλά και ένα μέλλον που θα εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες και δεν θα μένει αγκιστρωμένος σε μικροπολιτικές τακτικές” γράφει η ίδια και καταθέτει τις προτάσεις της.