Παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και των βουλευτών Κιλκίς Ειρήνης Αγαθοπούλου και Γιώργου Φραγγίδη, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση,  το Διοικητικό Συμβούλιο της Τέχνης έκοψε την πίτα της χρονιάς, υποδέχθηκε μέλη και φίλους του συλλόγου με τους οποίους μοιράσθηκε σκέψεις και όνειρα για τη νέα χρονιά και αντάλλαξαν ευχές.

Η Πρόεδρος της ΤΕΧΝΗΣ, Σοφία Κεσίδου, μεταξύ των ευχών ανέφερε ότι είναι καιρός να περάσουμε από την ατομικότητα στη συλλογικότητα γιατί είναι ο μόνος τρόπος να συν-υπάρξουμε, να συν-πορευτούμε, να συν-ομιλήσουμε και αυτήν την ευκαιρία προσφέρει η Τέχνη.

Μια μεγάλη αγκαλιά, μια μεγάλη παρέα, ένα μεγάλο χωνευτήρι ιδεών, σκέψεων, οραμάτων που με πρωταγωνιστή την αγάπη, το σεβασμό, την αλληλεγγύη, τη δημιουργικότητα, την αισθητική και το όνειρο μπορεί να δώσει στους πολίτες και στην πόλη  δυνατότητα για περισσότερα βήματα εξέλιξης.

Η φετινή χρονιά βρίσκει την Τέχνη να  μετρά 40 χρόνια διαρκούς και αδιάλειπτης παρουσίας στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης, γεγονός που θα εορτασθεί  με ποικίλες εκδηλώσεις καθόλη τη διάρκεια του έτους .

Η βραδιά γλυκιά, όμορφη και γεμάτη με την υπέροχη φωνή της Εφης Ναβροζίδου και τις νότες του Κωστή Λαφτσίδη, διασπαρτη από την ανεξάντλητη ελληνική μουσική, που απλόχερα μας χάρισαν οι εξαιρετικοί  καλλιτέχνες. Βαθιά υπόκλιση στο ταλέντο τους μα πάνω από όλα στην ψυχή τους, που απλόχερα μας επιδαψίλευσαν.

Για την βραδιά, πέρα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τέχνης βοήθησε πολύ και ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης, που με χαρά και προθυμία μας προσέφερε πολλά δώρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στα καταστήματα  Τραταμέντο, Φουρατζής, La petite armoire, D & G εσώρουχα,  Ανανιάδης παιχνίδια,  Βιβλιοπωλειο Επιλογές,  Φαρμακείο Μαρία-Λουίζα Παπαδοπούλου,  Βιβλιοπωλείο Σύμμετρο, Φαρμακείο Χριστιάνας Ζιούτα,  Benetton, Φαρμακείο Ιωαννίδου Μένης και Νικολέττας, Υάκινθος (Απόστολος Τσουκαλάς), La coquette, Βιβλιοπωλείο Σελίδα 111, Anotomic shop,   Παναγιώτη Ασλανίδης, Νοέλια,  Interactiv,  Οπτικά Κοντεσίδου, Anais Assesories, Βιβλιοπωλείο Χρήστου Ηλιάδη,  Νεόφυτος-εσώρουχα-πιζάμες, Νεόφυτος ρούχα, Amaretto ,MAG,  Φαρμακείο Καίτης Παναγιωτίδου-Φραγγίδου,  Χαρμόσυνο, Βιβλιοπωλείο Δροσούλα Ψάλτου,  Power PC, Welcome stores,  Bonjour Cafe,  Παραδοσιακό παντοπωλείο Καζαντζίδης Βασίλειος,  Coffee Factory, Ανθοπωλείο Γιούκα, ΛΟΦΟΣ καφέ, Άρωμα της πόλης,  Cosmetic Βασιλειάδου,  Φαρμακείο Λιάρα Κωνσταντίνου,  Καντίδη παιδικά ρούχα, Φαρμακείο Απόστολου Παπαδόπουλου, Κρομλίδη,  Baby Go, Estella, Ελένη Δεβελάσκα,  Κοζέτα Νικολαϊδου, 14, Electronet, Φαρμακείο Σοφίας Στρατινάκη, Ελπίδας Κληματσάκη.

Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στον Όμηρο Κοντό για την πανταχόθεν παρουσία και βοήθεια του και φυσικά για τον ωραίο ήχο στη συναυλία.

Ευχαριστούμε πολύ  όλους σας που κατακλύσατε το χώρο με την ενέργεια και παρουσία σας.
Πάντα έτσι να ανταμώνουμε! Καλή χρονιά!