Με το Δημήτρη Κυριακίδη και ο Απόστολος – Γεώργιος Αποστολίδης

H δημοτική παράταξη που συγκροτεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης μεγαλώνει διαρκώς και πλουτίζεται από νέους ανθρώπους, άξιους, εργατικούς, αυτοδημιούργητους, που έχουν κατακτήσει την αποδοχή της τοπικής μας κοινωνίας, υπηρετώντας την αποτελεσματικά και με σεμνότητα, όντας αποφασισμένοι να εκφράσουν δυναμικά τις ανάγκες και τις προσδοκίες της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Απόστολος – Γεώργιος Αποστολίδης είναι και αυτός ένα νέο δυναμικό στέλεχός μας. Κατάγεται από το Κιλκίς, είναι αστυνομικός και υπηρετεί στην ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) σε μια νευραλγική αστυνομική υπηρεσία που χαρακτηρίζεται για την ταχεία και μαχητική της επέμβαση στην πρόληψη – καταστολή παραβατικής συμπεριφοράς και εν γένει κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.

Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά. Έχει ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο. Υπήρξε πρώην διαιτητής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ενώ αυτό το διάστημα ασκεί καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και τα στελέχη της παράταξής του υποδέχονται στις τάξεις του νέου δημοτικού συνδυασμού τον ΑπόστολοΓεώργιο Αποστολίδη με μεγάλη χαρά και του εύχονται καλή δύναμη στον όμορφο αγώνα που ξεκινάμε για να πάμε μπροστά το Δήμο Κιλκίς και τα χωριά μας.