ΑΝΑΚΟΙΝΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

Ο Αιμίλιος Νικολαΐδης, ο εργατικός και πάντα κοντά στον πολίτη Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Κιλκίς και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, συμπορεύεται από σήμερα με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Ένας πολυσχιδής Άνθρωπος και Υπέρ το δέον φιλότιμος, έτοιμος να συνεχίσει με τον μοναδικό του τρόπο την προσφορά στον τόπο μας.

Ο Αιμίλιος, κατάγεται από τις Καστανιές, πρώην τραπεζικός με γνώσεις οικονομικών. Υπηρέτησε πέρα των 30 ετών στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Γουμένισσα και στις Μουριές. Διετέλεσε Διευθυντής σε καταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας.

Βρίσκεται επί σειρά ετών στις επάλξεις της αυτοδιοίκησης. Εκλέγεται από το 2006 από τον λαό της πόλης του Κιλκίς και των χωριών μας. Στην τρέχουσα θητεία του ως Αντιδήμαρχος και με την άψογη συνεργασία με τους υπαλλήλους – συνεργάτες του Δήμου μας, βελτίωσε πέραν του δέοντος την οικονομική κατάσταση του Δήμου Κιλκίς χάρη στη συνετή και στοχευμένη, χωρίς θόρυβο, οικονομική διαχείριση. Ως πρόεδρος της Α’θμιας σχολικής επιτροπής και με την άψογη συνεργασία, με τους διευθυντές/διευθύντριες και προϊσταμένους/ προϊσταμένες όλων των σχολείων με μοναδικό σκοπό την προάσπιση της παιδείας μάχεται καθημερινά για το μέλλον του τόπου μας, που δεν είναι άλλο από τα παιδιά μας.

Ο Αιμίλιος Νικολαΐδης είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να λείπει από την αυτοδιοίκηση, γιατί τα οφέλη που έχει αποκομίσει από την προσφορά του η κοινωνία είναι πολλαπλά. Τον καλωσορίζουμε στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη και τον ευχαριστούμε θερμά που μας εμπιστεύεται με μοναδικό σκοπό την προσφορά του στον τόπο που αγαπάμε.