Μία εξαιρετική υποψηφιότητα στον Δήμο Κιλκίς

Ο Οδυσσέας Φραγγελάκης είναι ένας εξαίρετος συμπολίτης μας και υπηρετεί ως Διευθυντής στο Εργαστηριακό Κέντρο των ΕΠΑΛ Κιλκίς. Άνθρωπος δοτικός, απλός, χαμηλών τόνων, εργατικός, συνεπής, υπεύθυνος υπηρετεί με ζήλο και ψυχή το καθήκον της εκπαίδευσης.

Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται η ενεργός συμμετοχή του στην μετεγκατάσταση των Εργαστηρίων των ΕΠΑΛ από το 2ο ΕΠΑΛ στα κτήρια του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, όπου εργάστηκε με όλες του τις δυνάμεις και τώρα συμμετέχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Δημήτρη Αγαθόπουλου.

Λίγα λόγια από τον Φραγγελάκη Οδυσσέα, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη Συμμετέχω – Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη.

Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες,

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1957, μεγάλωσα στην Αθήνα και σπούδασα στη Θεσσαλονίκη όπου αργότερα παντρεύτηκα με την Γεωργία Ιωαννίδου καθηγήτρια και έχουμε δύο παιδιά, τον Φώτη 31 ετών και την Ελίζα 27 ετών. Από το 2002 ζω μόνιμα στο Κιλκίς.

Επαγγελματικά έχω εργαστεί ως πωλητής αυτοκινήτων σε εισαγωγική εταιρεία στην Αθήνα και αργότερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια δημιούργησα ομόρρυθμη εταιρεία με δραστηριότητα την υφαντική. Το 1991 διορίστηκα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση όπου υπηρετώ έως σήμερα.

Από το 2008 διατελώ διευθυντής σε σχολεία της Δ/θμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Έχω ασχοληθεί ενεργά με διάφορα κοινωνικά κινήματα και με τον συνδικαλισμό από τα νεανικά μου χρόνια. Έχω υπηρετήσει ως μέλος και Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κιλκίς, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Κιλκίς και συμμετέχω στην Κίνηση Πολιτών Κιλκίς και στον Όμιλο για την ιστορία και τον πολιτισμό στο Κιλκίς.

Αποφάσισα να υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του Δημήτρη Αγαθόπουλο λόγω της εμπειρίας του και μακροχρόνιας προσφοράς στα κοινά του Κιλκίς κι όχι μόνο. Πορεύομαι και μάχομαι μαζί με το συνδυασμό «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» για να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν στο Δήμο Κιλκίς.

Με εκτίμηση,

Φραγγελάκης Οδυσσέας