Το παράδοξο να αντιμετωπίζει την ίδια ομάδα σε διαφορετικές κατηγορίες μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο έζησε ο ΑΤΛΑΣ, που είχε αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, τόσο στην κατηγορία κοριτσιών Κ18, όσο και στην αντίστοιχη Κ16. Τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά μιας και η Κ18 απέσπασε την νίκη εντός με σκορ (3-1, 25-13, 25-21, 24-26, 26-24), ενώ η Κ16 έχασε με το ίδιο σκορ (3-1, 21-25, 25-18, 25-15, 25-10) εκτός. Οι φίλοι της ομάδας, που είχε ραντεβού σε διαφορετικές ημέρες με τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών, είδαν τα κορίτσια τους να μοιράζονται έντονα συναισθήματα εντός των γηπέδων, να κερδίζουν εμπειρίες και να βρίσκονται από την χαρά στην λύπη και αντιστρόφως μέσα στο ίδιο Σαββατοκύριακο. Ο Σύλλογος συγχαίρει τα κορίτσια για τις προσπάθειες τους και ευχαριστεί τους φίλους που την στηρίζουν.

Την επόμενη αγωνιστική η Κ16 θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, στις 14.00, στο ΔΑΚ Βικέλα, τον ΑΣ Ποσειδώνα Βέροιας, ενώ η Κ18 την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 16.00, στο ΔΑΚ Κιλκίς, στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος, τον ΑΣ Αία Κιλκίς.

Η σύνθεση για την Κ16: Προπονητής ο κ. Γιώργος Δερέκης, Σταμάτη Αικατερίνη(λ), Νίρλα Ειρήνη, Σταμάτη Άννα, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ελένη, Ιωακειμίδου Βασιλική, Γουσίδου Μαρκέλα.

Η σύνθεση για την Κ18: Προπονητής κ. Γιώργος Δερέκης, Μπακύρτση Ναταλία, Σταμάτη Αικατερίνη(λ), Καραΐτου Μαρία, Σταμάτη Άννα, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Δεβετζή Άννα-Μαρία, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Νίρλα Ειρήνη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΚΟΝΒΑ, FXNAILS και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Παίζω Βόλεϊ

Αγαπώ τον Αθλητισμό