Την Δευτέρα 14 Ιουνίου ξεκινούν οι  Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή  των αποφοίτων μαθητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, που αποτελούν ουσιαστικά και την πρώτη  δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους. Όσοι πετύχουν το στόχο της εισαγω γής τους στα Πανεπιστήμια  θα έχουν κατακτήσει μια σημαντική επιτυχία, αυτοί όμως που δεν το κατορθώσουν  να συνειδητοποιήσουν ότι απλά αναβλήθηκε η επίτευξη ενός στόχου. Με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία  η  προσπάθεια συνεχίζεται έως την ευόδωσή της .

Την τρέχουσα σχολική χρονιά  αντιμετωπίσατε εκτός από το άγχος της σωστής  προε τοιμασίας, την  ελλιπή ενημέρωση για το νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, αλλά και μια σειρά από λειτουργικά προβλήματα που είχαν να κάνουν με την εκπαιδευ τική διαδικασία .

Σε αυτή λοιπόν τη σημαντική στιγμή της ζωής σας , εύχομαι ολόψυχα  κάθε επιτυχία , και δύναμη στον αγώνα που ξεκινάτε για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαί δευση, και να  συνεχίσετε  να αγωνίζεστε με πίστη  και  εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας σε κάθε δοκιμασία που θα παρουσιαστεί στη διάρκεια της ζωής σας.

Επίσης συγχαίρω  τους γονείς σας που στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που ήταν  αρωγοί  και καθοδηγητές σας στην πιο δύσκολη εκπαιδευ τική χρονιά και λόγω της αντιμετώπισης της πανδημίας  .

Καλή επιτυχία !!!