Η Φάρμα Κουκάκη δημιούργησε ένα νέο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για μυϊκή ενδυνάμωση, υγεία & ευεξία. Το Choco High είναι εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες γάλακτος οι οποίες αποτελούνται κατά 80% από καζεΐνες και 20% από πρωτεΐνες ορού γάλακτος. Έτσι προσφέρει πρωτεΐνες και βραδείας άλλα και ταχείας απορρόφησης καλύπτοντας το 60% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης με μια συσκευασία των 500ml. Και τα 2 είδη πρωτεϊνών συμβάλλουν στη αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

Το Choco High φτιάχνεται αποκλειστικά από ολόφρεσκο Ελληνικό γάλα, όπως και όλα τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη. Περιέχει το ίδιο Κορυφαίας ποιότητας κακάο με τα υπόλοιπα σοκολατούχα γάλατα της εταιρίας (Choco Full και Choco Light), τα οποία κατέχουν ηγετικά μερίδια αγοράς στη βόρεια Ελλάδα. Αποτελεί πηγή Ασβεστίου, έχει μόλις 1,5% λιπαρά, χαμηλή θερμιδική αξία και παρασκευάζεται χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Το νέο προϊόν της Φάρμα Κουκάκη έχει υπέροχη γεύση και FULL δόση 30g Πρωτεΐνης, ποσότητα που μπορεί να απορροφήσει ο ανθρώπινος οργανισμός ανά γεύμα. Είναι ιδανικό για όσους προσέχετε την διατροφή σας και για όσους αθλείστε.

Απολαύστε ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΟ Κακάο Choco High. Για πρώτη φορά και ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ!  και HIGH!