Με νίκη ξεκίνησε η Ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2019, στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο αγωνίζεται. Νίκησε εύκολα τον Αία Κιλκίς (τοπικό του αντίπαλο) με 3-0 σετ (25-9, 25-18, 25-10).

Το παιχνίδι ήταν άτονο χωρίς ρυθμό και πολλές καλές φάσεις λόγω μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Στο 2ο σετ που δοκιμάστηκαν διαφορετικά σχήματα και τακτικές από την ομάδα του Άτλα έδωσαν λίγο τόνο στο παιχνίδι. Ο Άτλας Κιλκίς λόγω του ρεπό που έχει αυτό το Σάββατο, θα συνεχίσει τη μίνι προετοιμασία του με φιλικά παιχνίδια στην Θεσ/νίκη, ώστε να είναι έτοιμος το μεθεπόμενο Σάββατο στο εντός έδρας δύσκολο παιχνίδι (ντέρμπυ) που θα δώσει με τον Αριστοτέλη Σκύδρας.


Σύνθεση ομάδας (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Πολιτίδης Χάρης. Τσιγγελίδης Θοδωρής, Τσάρας Απόστολος, Φιλλιπίδης Τάσος, Κολτσιάκης Γιώργος, Σακελλαρίδης Απόστολος, Αυγητίδης Κώστας (Λίμπερο1), Χειρούλης Γιώργος, Κουρομπίλιας Γιάννης, Κυριμλίδης Παύλος, Σερασκέρης Σάββας, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Τρόπιος Ανέστης (λίμπερο2),