ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ: “ΛΗΞΗ ΚΥΚΛΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Tην λήξη τoυ κύκλου ανοχής σε πρακτικές και καταστάσεις που λειτουργούν εις βάρος της ΝΔ και την στήριξη στον Πρόεδρο και τα στελέχη της ΝΟΔΕ Κιλκίς επιβεβαίωσε η ειδική συνεδρίαση (διευρυμένη) της νομαρχιακής οργάνωσης ΝΔ Ν.Κιλκίς η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου 2019.

Σε μια συνεδρίαση που έδωσαν το παρών τους (πέραν των μελών της οργάνωσης), ο τομεάρχης του κόμματος στο νομό κ. Ν.Δένης, ο εκπρόσωπος της Γραμματείας Οργανωτικού – αρμόδιος για την εκλογική ετοιμότητα σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Α.Τρεντζίδης, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της νομαρχιακής, μέλη του Μητρώου Στελεχών ΝΔ για το Ν.Κιλκίς, περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Κιλκίς, πρώην Πρόεδροι της ΝΟΔΕ, πρώην Βουλευτές και τοπικά στελέχη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα εσωτερικής λειτουργίας και οργάνωσης του κόμματος σε επίπεδο νομού αλλά ασφαλώς το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης απασχόλησε όπως ήταν αναμενόμενο το εκλογικό τοπίο.

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι ευρωεκλογές και φυσικά οι βουλευτικές και η ετοιμότητα της ΝΟΔΕ ενόψει αυτών των κρίσιμων αναμετρήσεων αποτέλεσαν το βασικότερο σημείο – σημείο αιχμής θα λέγαμε καθώς ο βασικός στόχος τόσο της ΝΔ αλλά ειδικότερα και της νομαρχιακής του Κιλκίς είναι η νικηφόρα πορεία σε όλες τις εκλογικές αυτές μάχες.

Η παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου στηριζόμενου από την ΝΔ στο Δήμο Κιλκίς κ. Δ.Κυριακίδη στη συνεδρίαση μετά από σχετική πρόσκληση έδωσε τη δυνατότητα να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση και την υπερψήφιση του συνδυασμού Κιλκίς Μπροστά με στόχο την επικράτηση και τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς καθώς και όλοι οι παρευρισκόμενοι που έλαβαν το λόγο εκθείασαν το ήθος και την προσωπικότητα του Δ.Κυριακίδη καθώς και την ιδανική συμπεριφορά του όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ετέθη σε πλήρη ετοιμότητα όλο το δυναμικό της οργάνωσης-στελέχη και μέλη της- και έγινε προσκλητήριο προς όλα τα κομματικά στελέχη να εντατικοποιήσουν τους αγώνες τους και να πυκνώσουν τις τάξεις του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου που η ΝΔ στηρίζει για την τελική νίκη στον Δήμο Κιλκίς.

Κάτι που από ότι φαίνεται είναι εφικτό καθώς η δυναμική που έχει ήδη αποκτήσει ο Δ.Κυριακίδης και οι συνεργάτες του υποψήφιοι σύμβουλοι στον συνδυασμό Κιλκίς Μπροστά μέρα με την μέρα ολοένα και διευρύνεται.

Νωπές άλλωστε είναι οι μνήμες-εικόνες από την τεράστια και μοναδική συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε όγκο και παλμό από πλευράς προσέλευσης κόσμου (συγκέντρωση ανακοίνωσης της ιδρυτικής διακήρυξης και μεγάλου μέρους των υποψηφίων του δημοτικού συνδυασμού στις 24/02/2019 στο Κτήμα των Ευχών) αλλά και της εκδήλωσης – παρουσίασης της ΝΟΔΕ στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς (τον περασμένο Δεκέμβριο 2018) όταν και η ΝΔ επισήμως παρουσίασε τον κ. Κυριακίδη ως τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς στον οποίο παρέχει τη στήριξη της για τον Δήμο.

Μιας εκδήλωσης που και πάλι ο κόσμος είχε δώσει βροντερό παρών και στην οποία παρέστησαν ο Γραμματέας της Π.Ε. ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΝΔ κ. Κων/νος Τσιάρας ως εκπρόσωποι του Προέδρου Κ.Μητσοτάκη αλλά και ως μέλη της αρμόδιας Επιτροπής για την τοπική αυτοδιοίκηση του κόμματος. Επιτροπής η οποία με τρόπο αδιαμφισβήτητο προέκρινε (μεταξύ όλων των υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση προς το κόμμα) ως την πλέον κατάλληλη και νικηφόρα υποψηφιότητα στο Δήμο Κιλκίς τον Δικηγόρο κ. Δ.Κυριακίδη.

Το κύριο συμπέρασμα που συνάγεται από την διευρυμένη συνεδρίαση της Τρίτης 12 Μαρτίου είναι ότι η ΝΔ με στήριγμα της την συμπαγή βάση της πορεύεται νικηφόρα προς όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν το εκλογικό, όπως εύστοχα χαρακτηρίζεται από πολλούς, έτος 2019.