Ο Δικηγόρος Λευθέρης Παυλίδης στον Συνδυασμό του Δ. Τσαντάκη

Ο Λευτέρης Παυλίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Γέννημα θρέμμα του Κιλκίς, εργάζεται και ζει στην πόλη αυτή όλη του τη ζωή. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Ζαμπέλη Ευφροσύνη με την οποία συνεργάζεται επαγγελματικά κι έχουν δύο παιδιά. Τώρα ήρθε η ώρα να πορευτεί και στο δρόμο της Αυτοδιοικητικής Πολιτικής με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Ασκεί την δικηγορία στη πόλη μας για 18 χρόνια και στάθηκε δίπλα στον πολίτη πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως υπερασπιστική δύναμη. Ανήσυχο πνεύμα, με ενδιαφέρον για τις εξελίξεις και την επικαιρότητα, ενώ καταπιάνεται και με το μεγάλο πάθος του την μουσική και άλλες εναλλακτικές δράσεις, ο Λευτέρης είναι ο άνθρωπος που ανησυχεί για τον διπλανό του και στοχάζεται για το μέλλον όλων μας. Αποφασισμένος να κριτικάρει ενεργά μέσω της αρθρογραφίας του σε τοπικές εφημερίδες και να συμμετέχει δραστικά στην αλλαγή του τόπου, είναι καλός γνώστης των καταστάσεων που βιώνει τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπολίτες μας. Αυτές οι αρχές και ο έντονος προβληματισμός του είναι τα στοιχεία που ενθουσιάζουν τους συνομιλητές του σε κάθε ευκαιρία κοινωνικής συναναστροφής.

Μαχητικός, διορατικός, ειλικρινής και με συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνει ο Λευτέρης Παυλίδης, ο μάχιμος δικηγόρος του Κιλκίς, εντάσσεται κι ενισχύει από σήμερα τον συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, με μπροστάρη τον Δημήτρη Τσαντάκη. Με σταθερό βήμα συνεχίζουμε τον αγώνα μας και γνωρίζουμε ότι προχωράμε δυνατά για τη νίκη των ανθρώπων μας και το καλύτερο αύριο που αξίζουν.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης