ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΜΠΗ ΙΩΑΝΝΗ

Ο Γιάννης Τσιτσιμπής είναι ένας καλός Γενικός Οικογενειακός Γιατρός του τόπου μας και μένει στο Χέρσο. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια μεταξύ άλλων, στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου, Μουριών και Πολυκάστρου. Σήμερα υπηρετεί το ιατρικό λειτούργημα ως Επιμελητής στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης. Άρρηκτα δεμένος με τον τόπο και ευαισθητοποιημένος με τα αυτοδιοικητικά κοινά, συντάσσεται με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Γιάννης είναι μία λαμπρή και ξεχωριστή προσωπικότητα του Κιλκίς. Προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας ακάματα και βρίσκεται κοντά τους όποια ώρα τον χρειαστούν. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους οποίους βοηθά, σέβεται και τιμά. Νοιάζεται όμως και για τους νέους του τόπου μας στηρίζοντας ανιδιοτελώς την ποδοσφαιρική ομάδα και τον πολιτιστικό σύλλογο του Χέρσου, κερδίζοντας την αγάπη τους.

Μετρημένος, απλός, σοβαρός, κοινωνικός κι εξωστρεφής διαθέτει τις δυνάμεις του στην αυτοδιοίκηση που τον χρειάζεται. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπος που δεν ασχολείται με την επιφάνεια αλλά με την ουσία και το θετικό αποτέλεσμα. Είναι ο καλός γιατρός της διπλανής πόρτας και παράλληλα λάτρης της ελληνικής μουσικής με την κιθάρα του.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Τσιτσιμπή, στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Μαζί δυναμώνουμε τον αγώνα για τη νίκη. Αρχή μας, ο Δήμος για το Δημότη, στο Δημότη, με το Δημότη. Το Κιλκίς αξίζει περισσότερα για τους ανθρώπους μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί γνωρίζουμε.