Ο Γιώργος Φαρμακομύτης υποψήφιος με τον Δ. Αγαθόπουλο

Ο Ελεύθερος επαγγελματίας Γιώργος Φαρμακομύτης, με δήλωση του ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την παράταξη “Συμμετέχω – Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη” με επικεφαλής τον Δημήτρη Αγαθόπουλο.

Η Δήλωση:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Ονομάζομαι Φαρμακομύτης Γιώργος. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1979 και μεγάλωσα στο Γαλλικό και αργότερα στο Πεδινό, χωριά της δημοτικής κοινότητας Γαλλικού, απ’ όπου και κατάγομαι.

Τα τελευταία χρόνια ζω στο Κιλκίς και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας πρακτορείο ΠΡΟΠΟ. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

Στο παρελθόν είχα διατελέσει για αρκετά χρόνια γενικός γραμματέας σε σωματεία εργαζομένων και ως ελεύθερος επαγγελματίας πλέον είμαι ενεργό μέλος στο Συμβούλιο της Ένωσης Πρακτόρων Κιλκίς.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε αυτοδιοικητικές εκλογές και για την απόφαση μου αυτή πρωταρχικό ρόλο έπαιξε ο ίδιος ο Δημήτρης Αγαθόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού <<ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο Δήμος στα χέρια του πολίτη>>. Ένας άνθρωπος ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια με την ανιδιοτελή συμμετοχή και προσφορά του στα κοινά της πόλης έχει αποδείξει το ήθος, τις αξίες του και το όραμά του για τον τόπο μας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ για ένα Δήμο δίκαιο και ισχυρό, χωρίς διακρίσεις, με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Για ένα Δήμο με πρωτοβουλίες και πράξεις.

Με εκτίμηση,

Φαρμακομύτης Γεώργιος