Η Δημοτική Ενότητα Κρουσσών πάει Μπροστά! Στο δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη συμμετέχει από τα πρώτα βήματα της συγκρότησής του και ο Γιώργος Μπαλάσκας, Αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών.

Ο Γιώργος Μπαλάσκας πολιτεύεται με βάση το καλό και το συμφέρον του Δήμου Κιλκίς. Θεωρεί ότι ο Δημήτρης Κυριακίδης συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για το αξίωμα του Δημάρχου και ότι θα το τιμήσει με πολλή δουλειά, με αξιοσύνη και συνέπεια στον προγραμματικό λόγο του δημοτικού συνδυασμού για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς, τη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών και τα χωριά μας. Η συμμετοχή του Γιώργου Μπαλάσκα στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ είναι απόρροια της θετικής του διάθεσης για ανιδιοτελή συνεισφορά στον τόπο μας και στους ανθρώπους του. Με λίγα λόγια αλλά πολλά έργα.

Ο Γιώργος Μπαλάσκας κατάγεται από την Ευκαρπία. Φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας, άσκησε το διδασκαλικό λειτούργημα και είναι Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Επταλόφου. Στις επάλξεις της τοπικής αυτοδιοίκησης βρέθηκε το 2014, στις δημοτικές εκλογές, και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς. Από το 2018 είναι Αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών.

Κατά το παρελθόν ανέπτυξε δραστηριότητα στον εκπαιδευτικό συνδικαλισμό, ως μάχιμο στέλεχός του για πολλά χρόνια στη ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών, ενώ ενεργοποιήθηκε και στα πολιτιστικά ως Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Κιλκίς ‘’Ο Φλάμπουρας’’.

Ζει στο Κιλκίς με την οικογένειά του.