Ο κύβος ερίφθη! Ο Άκης Πιπερίδης με τον Δημήτρη Τσαντάκη

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου Άκης Πιπερίδη να κατέρχεται ως υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Δημήτρη Τσαντάκη επιβεβαιώνονται αλλά η δήλωση της καθόδου του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ στέλνει πολλαπλά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Η δήλωση έχει ως εξής:

“Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές λόγω των αλλαγών που θεσπίστηκαν κατά απαράδεκτο τρόπο από την Κυβέρνηση κρίνονται ως πολύ ιδιόμορφες. Απαλλαγμένοι από κάθε είδους αγκυλώσεις και πολιτικές ματαιότητες καλούμαστε όλοι εμείς ως υποψήφιοι με τη δική σας εντολή σας να διαχειριστούμε την καθημερινότητα του Δημότη και όχι να παρελάσουμε από μπροστά σας ως “τιμητέςκάποιων παραπολιτικών κύκλων.

Για πρώτη φορά συμμετείχα στις εκλογές του 2010, με τιμήσατε με έναν ιδιαίτερο τρόπο το 2014 για δεύτερη φορά με επιβεβαιώσατε γιατί ουδέποτε διαίρεσα τον κόσμο, αφουγκράστηκα τις αγωνίες σας, προσπάθησα για τα προβλήματα σας, έχοντας επίγνωση των όποιων λαθών έχουν γίνει. Προερχόμενος από την Πολιτική Παράταξη που έμεινε αμετακίνητη στην αδέσμευτη τοπική αυτοδιοίκηση θα υπηρετήσω τον δημότη του Δήμου Κιλκίς ευρισκόμενος σταθερά απέναντι σε αρνητές της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας και της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.

Συστρατεύομαι λοιπόν στην ανεξάρτητη αυτοδιοικητική Κίνηση “ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ” του Δημήτρη Τσαντάκη”.

Άκης Πιπερίδης

Αντιδήμαρχος Κιλκίς