Ο Νίκος Αμοιρίδης με τον Δημήτρη Τσαντάκη

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

του ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Νίκος Αμοιρίδης έρχεται από την Επτάλοφο Κιλκίς με ζωντάνια και ενθουσιασμό να ενισχύσει κι αυτός την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Υποστηρίζει θερμά το όραμά μας για ένα μέλλον ανάπτυξης του τόπου μας, με όπλα την εξωστρέφεια και την ειλικρίνεια στην καθημερινή επαφή με τον δημότη.

Ο Νίκος Αμοιρίδης είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος, πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Σίνδου Θεσσαλονίκης και εδώ κι αρκετά χρόνια Διευθυντής ζώνης γάλακτος σε μεγάλη τοπική γαλακτοβιομηχανία. Η συμμετοχή του στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου κι ολόκληρου του Νομού είναι μεγάλη. Από τα χρόνια που διετέλεσε γραμματέας νεολαίας ηγετικού πολιτικού κόμματος για 8 συναπτά έτη μέχρι την πρόσφατη δραστηριοποίηση του στα τοπικά, ο Νίκος Αμοιρίδης με γνώση και συνέπεια στέκεται δίπλα στον συμπολίτη μας.

Επαγγελματίας και γνώστης όλου του κτηνοτροφικού κύκλου, είναι σχολαστικός στη δουλειά του κι αγαπάει ιδιαίτερα τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα στο τόπο μας. Στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τα πεδία της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, με αποφασιστικότητα κι αποτελεσματικότητα.

Ο ορεσίβιος Νίκος Αμοιρίδης με καταγωγή από τα Κρούσσια, ο εύστροφος κι ακούραστος επαγγελματίας που προσεγγίζει κάθε πρόβλημα με σύγχρονο τρόπο, είναι από σήμερα μέρος της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί το νικηφόρο αγώνα μας για το Κιλκίς και τα χωριά μας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης