Αν και 17 χρονών ο Δημήτρης Ψάρρας είναι ιδιαίτερα κατασταλαγμένος. Αυτό φάνηκε από τα δέκα του χρόνια όταν και επέλεξε την θέση του τερματοφύλακα. Ο νεαρός παίκτης του ΓΑΣ Κιλκίς, αλλά και της Εθνικής U18 του Beach Handball …συστήνεται στο κοινό της ομάδας μας και μας αποκαλύπτει τους στόχους του.

-Πότε ξεκίνησες την ενασχόλησή σου με την χειροσφαίριση;

” Από τα δέκα μου χρόνια. Μπήκα στις Ακαδημίες του ΓΑΣ Κιλκίς και είναι η δεύτερή μου χρονιά στην Ανδρική ομάδα. Επίσης αποτελώ μέλος και του Εφηβικού τμήματος.”

– Πως διάλεξες την θέση του τερματοφύλακα;

” Από την πρώτη προπόνηση. Ρώτησε ο προπονητής σε ποια θέση θέλω να παίξω και αυθόρμητα απάντησα τερματοφύλακας.”

– Ο ΓΑΣΚ έχει στη συγκεκριμένη θέση δύο έμπειρους αθλητές, και δύο μικρούς ηλικιακά.

” Ο Αστέρης (Τριανταφύλλου) και ο Βαγγέλης (Κοβλακάς), προσπαθούν μέσω των προπονήσεων να μας κάνουν καλύτερους. Ο Αστέρης έχει τεράστια εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη και μας συμβουλεύει στις προπονήσεις, και στους αγώνες δίνοντάς μας τις απαραίτητες γνώσεις του για να γίνουμε καλύτεροι.”

-Στο ματς με τον Αρχέλαο πήρε χρόνο συμμετοχής.

” Ακριβώς. Πήρα χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή μου, και όποτε μου το ζητήσει προσπαθώ να είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ.”

Το Σάββατο υπάρχει η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ίδια ομάδα για το θεσμό του Κυπέλλου.

” Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε σε μια έδρα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει, μιας και έχουμε να κερδίσουμε τέσσερα χρόνια εκεί. Παρόλα αυτά είμαστε 100% προετοιμασμένοι, και αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας θα φτάσουμε στην πρόκριση.”

– Σε αγχώνει που βρίσκεσαι σε μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο;

” Σίγουρα το άγχος είναι μεγαλύτερο για εμάς τους νεαρότερους ηλικιακά. Προσωπικά για μένα αποτελεί κίνητρο η άνοδος για να δείξω μέσα στο γήπεδο τι πραγματικά αξίζω.”

-Με το σχολείο πως τα πας;

” Είμαι μαθητής της Τρίτης Λυκείου. Είναι μια δύσκολη τάξη καθώς καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον σου. Παρόλα αυτά καταφέρω να συνδυάζω το σχολείο με το χάντμπολ γιατί τα αγαπώ και τα δύο.”