Το παιχνίδι ξεκίνησε!

Η αναμονή τελείωσε και η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου το Αθλητικό Κέντρο της Ακαδημίας γέμισε από παιδιά, κάτι που ικανοποίησε τους υπεύθυνους και τους προπονητές, καθώς είναι η πιο ισχυρή ανταμοιβή για την δουλειά των είκοσι ετών που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς μετρά έως τώρα 21 τμήματα ποδοσφαίρου, με τον… λογαριασμό να εξακολουθεί να αυξάνει.

Από την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων άρχισαν να συρρέουν πολλά νέα μέλη, με τους προπονητές να μπαίνουν σιγά σιγά στο πρόγραμμα πιο έντονων προπονήσεων, έπειτα από τις πρώτες αναγνωριστικές ημέρες.

 

 

Η γιορτή λήξης της Κολύμβησης!

Μία μαγική γιορτή ήταν αυτή της Παρασκευής για τα κολυμβητικά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς!

Η διοίκηση της Ακαδημίας, μαζί με τους εκπαιδευτές υποδέχθηκαν τα παιδιά και τους γονείς τους. Οι αθλούμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το νερό για όση ώρα επιθυμούσαν, με τον κ. Χρήστο Γιοβά να τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι γονείς στους εκπαιδευτές, δεδομένου πως ήταν η πιο γεμάτη χρονιά όλα αυτά τα έτη που λειτουργεί το συγκεκριμένο τμήμα.

Τα παιδιά στο τέλος της βραδιάς παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα, με τις προπονήσεις να ολοκληρώνονται τη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

 

Το παιχνίδι ξεκινά και για τα κορίτσια!

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την δημιουργία τμήματος για τις μικρές μας φίλες!

Από 4-13 ετών όποιο κορίτσι επιθυμεί μπορεί να εγγράφεται στην Ακαδημία μας!

Γιατί το ποδόσφαιρο είναι και γυναικεία υπόθεση!

 

 

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει Προπονητικό Camp στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Πιο αναλυτικά: