Ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Στέφανος Παραστατίδης, συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλο το νομό Κιλκίς γεμίζοντας τα καφενεία που κάνει τις πολιτικές του ομιλίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Παραστατίδης επισκεπτόμενος το Σεβαστό στάθηκε στους λόγους που είναι ο ίδιος υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής: «Πρέπει να δώσουμε τη μάχη, κι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι όπως εγώ που έχουν ενεργοποιηθεί. Κι είμαστε σε ένα χώρο που το χαρακτηρίζει η ευθύνη». Επιπλέον όρισε ποια είναι η διαφορά της Δημοκρατικής Παράταξης με το ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κορόιδεψε τον κόσμο, δεν προσχώρησε το λαϊκισμό. Μάλιστα, απάντησε και στο ερώτημα γιατί κι ο ίδιος δεν είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν πει ότι θα εξασφάλιζε οπωσδήποτε την εκλογή του μια τέτοια υποψηφιότητα: «Ο τρόπος που πολιτεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μου ταιριάζει, να βρίζω, να φωνάζω, να δείχνω με το δάχτυλο, να στιγματίζω και καταστρέφω ανθρώπους, να εξαπατώ, να λέω ότι θα κάνω δέκα πράγματα και να κάνω ακριβώς τα αντίθετα. Δεν μπορώ να το κάνω και να κοιμάμαι έτσι ήσυχος το βράδυ. Σέβομαι τον κόσμο που έκανε αυτή την επιλογή».

Ο Στέφανος δεν φοβήθηκε να μιλήσει ακόμα και για το ασφαλιστικό. Μάλιστα, έφερε ένα βιωματικό παράδειγμα για το πόσο στραβά αντιλαμβάνεται αρκετός κόσμος το πώς πρέπει να διανέμονται οι συντάξεις. Έτσι, αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με ηλικιωμένο συνταξιούχο, σχετικά με το τι θα έκανε τη 13η και 14η σύνταξη.

Δείτε λοιπόν τι ρώτησε ο συνταξιούχος:

Πολιτικές συζητήσεις που θυμίζουν στους ψηφοφόρους της Δημοκρατικής Παράταξης, γιατί αυτός ο χώρος υπήρξε η κρίσιμη μάζα που έφερε την αλλαγή και την πρόοδο στην χώρα.