Ορκίσθηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Κιλκίς και ο νέος Δήμαρχος Δ. Κυριακίδης

Το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου 2019, στο κατάμεστο από Κιλκισιώτες Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, ορκίστηκαν ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Κυριακίδης και οι 41 Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και όλοι οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Την τελετή του αγιασμού και της ορκωμοσίας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Παν. Αρχ. Επιφάνιο Θεοδωρίδη και τους Ιερείς της Πόλεως. Απευθυνόμενος στον νέο Δήμαρχο και τα μέλη του Συμβουλίου ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε μία καλή και παραγωγική θητεία και ευόδωση των στόχων τους προς όφελος όλων των Κιλκισιωτών.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, οι Βουλευτές του Νομού κα Ειρήνη Αγαθοπούλου και κ. Γεώργιος Φραγγίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο απερχόμενος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Σισμανίδης, ο νέος Δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής καθώς και εκπρόσωποι Φορέων.

Στη σύντομη ομιλία του μετά την ορκωμοσία ο νέος Δήμαρχος κ. Κυριακίδης αναφέρθηκε στις στοχεύσεις και στους τρόπους επίτευξής τους ενώ έκανε λόγο για συνεργασία, για διάλογο με τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης, για την αδήριτη ανάγκη να συνεννοηθούν δίχως αστερίσκους και υποσημειώσεις, για συμπράξεις με ουσιαστικό περιεχόμενο. Τόνισε ότι είναι αποφασισμένοι και να δουλέψουν σκληρά και να πετύχουν πολλά στο Δήμο Κιλκίς με τη στήριξη και εμπιστοσύνη όλων.