Ένα υπερσύγχρονο όχημα πολλαπλών χρήσεων, με τα παρελκόμενά του, το πρώτο αυτού του τύπου και δυνατοτήτων που θα κυκλοφορήσει σε πανελλαδικό επίπεδο, παρέλαβε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ενισχύοντας ουσιαστικά το έργο της, στους άξονες της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες.

«Συνεχίζουμε σταθερά τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες. Καλύπτουμε τις χρόνιες ανάγκες και υλοποιούμε με συνέπεια τον σχεδιασμό για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας», υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Το υπερσύγχρονο όχημα θα χρησιμοποιηθεί τη θερινή περίοδο για τις ανάγκες καθαρισμού των ερεισμάτων του οδικού δικτύου και απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης βλάστησης (κοπή χόρτων, θάμνων, κλαδιών κτλ.) και τη χειμερινή περίοδο για τις εργασίες αποχιονισμού του οδικού δικτύου.

Το υπερσύγχρονο όχημα πολλαπλών χρήσεων εξοπλισμένο με πλήθος παρελκομένων (λεπίδα αποχιονισμού, αλατοδιανομέα, δοχείο (χοάνη αλατιού) και υδραυλικό βραχίονα με κεφαλές καταστροφέα και κλαδέματος) θα συμβάλει τα μέγιστα στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών από τη Π.Ε. Κιλκίς προς τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας, καθώς και στους οδηγούς των οχημάτων που κινούνται επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε., η οποία διαθέτει βασικές πύλες εισόδου/εξόδου τουριστών και εμπορευμάτων από και προς την Ελλάδα.

Στην “τελετή” παράδοσης – παραλαβής παρέστησαν, επίσης, ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς Νικόλαος Γρηγοριάδης, ο προϊστάμενος τμήματος εργοταξίων Διονύσιος Παρδάλης, ο εκπρόσωπος του αναδόχου και οι αρμόδιοι χειριστές.