Παρουσίαση νέου ομαδικού προγράμματος άθλησης Indoor Cycling Training

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου σας παρουσιάζει την μοναδική στην πόλη του Κιλκίς, σάλα με εργοποδήλατα και το νέο πρόγραμμα Indoor Cycling Training.
   Το Indoor Cycling Training, είναι πρόγραμμα ομαδικής άσκησης ποδηλάτου σε εσωτερικό χώρο, μοναδικό ως προς την αποτελεσματικότητά του για την επίτευξη στόχων καλής φυσικής κατάστασης και υγείας. Είναι ένα από τα πιο έντονα προγράμματα γυμναστικής και βασίζεται στην χρήση ενός στατικού ποδηλάτου πάντα με την καθοδήγηση εξειδικευμένου Instructor.
Η ένταση της προπόνησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί και γι’ αυτό άτομα με διαφορετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης μπορούν να γυμνάζονται μαζί. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από τον αρχάριο έως και τον κορυφαίο αθλητή. Όσο προπονείστε η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται.
Σε άριστο περιβάλλον, με εξειδικευμένο προπονητή Παναγιώτη Μαυρογενίδη, και μουσική που προκαλεί και ενθαρρύνει την άσκηση, το Indoor Cycling αποτελεί τον πιο εύκολο και ευχάριστο τρόπο καύσης έως και 800 θερμίδων σε μία ώρα.
Τι πετυχαίνουμε με το συγκεκριμένο πρόγραμμα;
– Βελτίωση της αερόβιας αντοχής
– Καύση θερμίδων και λίπους
– Παραγωγή ενδορφινών για φυσική αίσθηση ευεξίας
– Γράμμωση και τόνωση των μυών των ποδιών
Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του γυμναστηρίου και στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Indoor Cycling Hall την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε θέση, τα διαθέσιμα ποδήλατα είναι 14.
*Hλεκτρονικά με online Booking στην ιστοσελίδα του γυμναστηρίου μας www.kinesis-gym.gr στο πεδίο member login.
Τηλεφωνικά  στη γραμματεία του γυμναστηρίου
📞23410 20450 ή
μέσω της εφαρμογής μας για συσκευές android στο παρακάτω link.
Η είσοδος είναι «ελεύθερη» για μέλη και μη του γυμναστηρίου.