Αυτό που μένει πάντα όταν φθάνεις στο σημείο να κάνεις έναν απολογισμό στη ζωή σου, είναι οι στιγμές και η αγάπη που έδωσες και πήρες στην διαδρομή σου! Μέσα σε ένα κλίμα έντονης συγκίνησης, τιμήθηκε από την διοίκηση της ΕΠΣΚ ο ειδικός Γραμματέας αυτής Ελευθέριος, γνωστός ως Λάκης, Τριανταφυλλίδης.

Την βράβευση δεν θα μπορούσε να κάνεις άλλος παρά ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου, αμφότεροι συνεργάστηκαν άψογα για πάρα πολλά χρόνια. Μία συνεργασία που τους “έδεσε” και τους έφερε κοντά, χαρακτηρίζοντας τους σαν αδέλφια.

Γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της βράβευσης ο Λάκης ξέσπασε σε κλάματα όπως και ο Βασίλης αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων. Μία σχέση ζωής μπορεί κάποιος να την χαρακτηρίσει και όχι άδικα.

Ο αγαπητός και δικός μας ως γνωστός Λάκης, που σήκωσε ένα μεγάλο βάρος στη λειτουργία της Ένωσης για πάρα πολλά χρόνια. Από 15 χρονών ποδοσφαιριστής στον Μ. Αλέξανδρο Κιλκίς (πολύ παλιός είσαι), τερματοφύλακας με προπονητή τον θρυλικό “Γκουντίνο”, τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή. Με την συγχώνευση των Ομάδων Άρης, ΑΕΚ και Μ. Αλέξανδρος σε μία ομάδα, τον Κιλκισιακό, αγωνίστηκε για ένα χρόνο και μεταγράφηκε στον Λεβέντη Λεβεντοχωρίου με ανταλλαγή στον Κιλκισιακό των δύο αδελφών του, του Λεωνίδα και του Κώστα.
Στα 30 χρόνια πορείας εκλέχθηκε σύμβουλος στην ΕΠΣΚ, διετέλεσε Γεν. Γραμματέας μέχρι το 1996 και εν συνεχεία η διοίκηση Χατζηαποστόλου τον τοποθέτησε Ειδικό Γραμματέα και σήμερα είναι 75 χρονών. Άξιος και σίγουρα η προσφορά του θα μείνει αξέχαστη σε όλους!