Στους αγώνες δρόμου “Σωτήρης Περτσιούνης” στη Μελίκη
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ”
Πρώτο μετάλλιο για τη Σ. Παρασκευά, πρωτιά για Α. Αλέρου

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 αθλητών και αθλητριών, και με ιδιαίτερη λάμψη διοργανώθηκαν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου οι αγώνες σε δημόσιο δρόμο στη Μελίκη Ημαθίας προς τιμή του ευεργέτη του τοπικού συλλόγου του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ Σωτήρη Περτσιούνη, από τον τοπικό ΓΑΣ Μελίκης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας. Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή συλλόγων από όλη τη Μακεδονία στην επιτυχημένη διοργάνωση στην οποία σημειώθηκε και ρεκόρ συμμετοχής αθλητών.
Ο βροχερός καιρός δε στάθηκε εμπόδιο στις προσπάθειες των αθλητών και ο έντονος συναγωνισμός σε όλες τις κούρσες βοήθησε όσους αγωνίστηκαν να πετύχουν αξιόλογες επιδόσεις , αλλά και τους θεατές να απολαύσουν ένα όμορφο αθλητικό θέαμα.
Το μόλις τριών μηνών τμήμα Στίβου του “Αλέξανδρου Κιλκίς” συμμετείχε για πρώτη φορά στους αγώνες με αθλητές του και κατάφερε να κατακτήσει ένα αργυρό μετάλλιο στα 2000 μ της κατηγορίας Κ16 με την δεκατετράχρονη Στέλλα Παρασκευά , που είναι και το πρώτο ιστορικά σε διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και τη Στέλλα Μαραγαριτίδου να τερματίζει με επιτυχία τον πρώτο της επίσημο αγώνα στα 1000 μ της κατηγορίας Κ14.
Στη διοργάνωση συμμετείχε και το αγωνιστικό γκρουπ των αθλητών που γυμνάζονται με τον τεχνικό υπεύθυνο της Ακαδημίας του Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς Κωνσταντίνου Μηναρετζή, με τον πρωταθλητή Αλέξανδρος Αλέρου να μην έχει κανένα πρόβλημα να κατακτήσει με πολύ μεγάλη διαφορά την πρώτη θέση στα 3000 μ της κατηγορίας των Κ18 και την Άννα Αλέρου το αργυρό μετάλλιο στα 600 μ στην κατηγορία Κ12. Η Ελπίδα Αλέρου κατατάχτηκε 4η στα 2000 μ στην κατηγορία Κ16 .
Την αποστολή στην Μελίκη συνόδεψαν, ο προπονητής Κώστας Μηναρετζής και πολλοί συγγενείς και φίλοι των αθλητών που αγωνίστηκαν.