Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα στον Αλέξανδρο Κιλκίς!

Πανδαισία ποδοσφαίρου την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου  στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς, με δέκα ομάδες της Ακαδημίας να δίνουν φιλικούς αγώνες!

Ο Α.Σ. Μύγδονας και η Ακαδημία του Ατέρμονα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου, και όλοι μαζί πέρασαν μια υπέροχη μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο!

Η “Παρί” και η “Μπάρτσα” του Γιάννη Ιασωνίδη αγωνίστηκαν απέναντι στη Κ8 και τη Κ9 του Μύγδονα αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο με αρκετές συνεργασίες, με την “Ρίβερ” του Βασίλη Ορμανίδη να προσφέρει πλούσιο θέαμα με την Κ7 του Ατέρμονα.

Ήττα στα σημεία για την “Φιορεντίνα” του Γιάννη Ιασωνίδη από την Κ10 του Ατέρμονα, με την “Μάντσεστερ” του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να ηττάται 6-4 από την Κ12 του Μύγδονα.

Η “Ρόμα” του Γρηγόρη Αθανασίου και η “Τσέλσι” του Κωνσταντίνου Ντουντούκη αγωνίστηκαν ένα ημίχρονο ενάντια στα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Ατέρμονα και του Μύγδονα πετυχαίνοντας από μια νίκη και μια ήττα.

Υπό το φως των προβολέων η “Μαρσέιγ” του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη και η Κ8 του Ατέρμονα απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους γονείς! Θετικό αποτέλεσμα με 3-0 για την “Λίβερπουλ” του Γρηγόρη Αθανασίου απέναντι στην Κ12 του Ατέρμονα.

Τέλος το…κράμα “Γιούβε” και “Ατλέτικο” ηττήθηκε με 4-2 από την Κ14 του Ατέρμονα.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τις Ακαδημίες του Μύγδονα και του Ατέρμονα για την τιμή που του έκαναν φέρνοντας τα αξιόμαχα τμήματά τους στις εγκαταστάσεις του και επιφυλάσσεται για τις δικές του… επισκέψεις!