Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε., διοργανώνει στις 3 Νοεμβρίου 2020 Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του Στρατηγικού Έργου “MEDiterranean QUadruple helix Approach to Digitalisation” (MED-QUAD) που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ENI CBC MED, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και έχει προϋπολογισμό 3,3 εκ ευρώ). Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. είναι συντονιστής του έργου στο οποίο συμμετέχουν 6 Πανεπιστήμια από 6 Μεσογειακές χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Αίγυπτο, Τυνησία, Παλαιστίνη και Ιορδανία).

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Επιμορφωτικής (Δοϊράνης 56,Κιλκίς) την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 15.30. Λόγω της πανδημίας COVID 19 και της υποχρεωτικής εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων, η συνέντευξη θα μεταδοθεί μέσω live streaming (https://fb.me/e/1JRkdcpjy).

Η συνέντευξη τύπου έχει στόχο να γίνει ευρέως γνωστό στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το πρόγραμμα ENI CBC MED και ειδικότερα το Έργο MED-QUAD, οι επιμέρους στόχοι του και τα αναμενόμενα αποτελέσματα σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Σκοπός του έργου να δημιουργηθούν συνθήκες για την αποτελεσματική αλληλεπίδραση μεταξύ των βασικών συντελεστών που προωθούν την καινοτομία, δηλαδή τα ΑΕΙ/Έρευνα, το Κράτος/Κυβέρνηση, τις Επιχειρήσεις και την Κοινωνία.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε προσκαλεί τους εκπροσώπους των βασικών συντελεστών της καινοτομίας (ΑΕΙ/Έρευνα, Κράτος/Κυβέρνηση, Επιχειρήσεις, Κοινωνία), τους εκπροσώπους έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου,  καθώς και το ευρύ κοινό, να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη.

Υπεύθυνος επικοινωνίας του Έργου είναι ο κ. Περικλής Κοσμίδης, [email protected], 2341029690.