Πρώτη συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τον Στίβο του Αλέξανδρου Κιλκίς

Στο χιονισμένο τοπίο των Τρικάλων έγινε την Κυριακή 24/2 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών στους δρόμους αντοχής. Οι πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν με ισχυρή χιονόπτωση και κρύο ,δεν αποδείχθηκαν αποτρεπτικές για τις αποστολές που είχαν προγραμματίσει να μεταβούν στην πόλη της Θεσσαλίας κι έτσι οι αγώνες έγιναν δίχως αριθμητικές απώλειες και με μεγάλο ενδιαφέρον στις περισσότερες κατηγορίες.

Η δεκαπεντάχρονη Στέλλα Παρασκευά αγωνίστηκε στην κατηγορία των 3000μ Κορασίδων τερματίζοντας στην 58η από 104 αθλήτριες και έγινε η πρώτη συμμετοχή του νεοσύστατου τμήματος του Αλέξανδρου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η παγκορασίδα πρωταθλήτρια των 2χλμ κατάφερε μάλιστα και να βαθμολογηθεί προσφέροντας τους πρώτους βαθμούς αξιολόγησης στον σύλλογό της.

Περιμένοντας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τη μεταγραφή του στον Αλέξανδρο Κιλκίς , στον ίδιο πρωτάθλημα και στα 4000μ της κατηγορίας των Παίδων , αγωνίστηκε και ο πρωταθλητής των 400-800μ Αλέξανδρος Αλέρου του ΓΑΣ Κιλκίς , που τερμάτισε μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα στην 13η θέση , μεταξύ 115 αθλητών, προσθέτοντας ακόμη μια Πανελλήνια διάκριση στο ενεργητικό του.