Σαρώνει ο Γκουντενούδης με νέους υποψήφιους. Μαζί του και ο Καπετάνης!

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από το συνδυασμό της εμπειρίας με τη ζωντάνια και τις νέες ιδέες. Η ανανέωση της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου μας με νέους ανθρώπους γεμάτους πάθος και θετική διάθεση να εργαστούν δημιουργικά για το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας, γίνεται πράξη και με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Καπετάνη από την Γουμένισσα. 

Ο Βαγγέλης Καπετάνης συμμετέχει για πρώτη φορά ως υποψήφιος στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση με καθοριστικό κριτήριο στην απόφαση καθόδου του το ήθος και την δυναμική προσωπικότητα του Χρήστου Γκουντενούδη.    

Γέννημα – θρέμμα της Γουμένισσας, στην οποία διαμένει με τη σύζυγο του Μαρία Γιάντση από τη Γρίβα, εισήχθη στην Σχολή της Αστυνομίας το 2000 και το 2016 προήχθη στον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. Το 2002, παράλληλα με την εκπαίδευσή του, εισήχθη και στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.  Υπηρέτησε στα Α.Τ. Ομόνοιας, στην Κρατική Ασφάλεια Αττικής, στο Α.Τ. Ευζώνων και σήμερα υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, ως αθλητής αλλά και από διοικητική θέση ευθύνης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο  ΑΟΚ Γουμένισσας για δύο χρόνια, στον οποίο συνεχίζει να προσφέρει από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. Ασχολείται επίσης με τις αγροτικές δραστηριότητες από το 2012 και συγκεκριμένα με την καλλιέργεια αμπελιού και κερασιού.

Ο Βαγγέλης προσθέτει τις δικές του δυνάμεις, καταθέτοντας με αισιοδοξία τις δικές του ιδέες και προτάσεις, για να κάνει την Παιονία ακόμη πιο ισχυρή, στην πράξη!