Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Άτλας Κιλκίς. Την Εθιμοτυπική εκδήλωση του Συλλόγου, τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς και ο πρόεδρος του αθλητικού Συλλόγου Αετός Κιλκίς κ. Γεώργιος Στεφούδης. Παρευρέθηκαν επίσης οι γονείς των αθλητών/τριών και οι φίλοι του Συλλόγου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ζωγραφιά Βέργου, αφού καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους, γονείς, φίλους, αθλητές/τριες και αφού εξήρε το έργο των εφόρων των τμημάτων, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους χορηγούς του Συλλόγου. Ανέλυσε επιγραμματικά την φιλοσοφία λειτουργίας του Συλλόγου, τόνισε  το έργο των προπονητών και ζήτησε την συχνότερη συμμετοχή των γονιών στα αγωνιστικά δρώμενα των ομάδων. Κλείνοντας την ομιλία της έκανε αναφορά και ευχαρίστησε, τόσο τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού που πάντα βρίσκονται στο πλευρό μας, όσο και τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που δημοσιοποιούν και καλύπτουν με ρεπορτάζ τα δρώμενα του Συλλόγου μας.

Οι τυχεροί που έτυχαν το φλουρί ήταν: Από τα αναπτυξιακά τμήματα η Κιλτίδου Ηλιάνα, από τα αγωνιστικά τμήματα των κοριτσιών η Χαρτοματσίδου Στεφανία και από το ανδρικό τμήμα ο Μωυσίδης Τάσος.