Φιλικοί αγώνες Ταεκβοντο παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-πανκορασίδων διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019.

Οι ηλικίες που συμμετείχαν σε αυτή την αγωνιστική αναμέτρηση με καθαρά φιλικό χαρακτήρα ήταν από 2005 έως 2013. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη σε ένα χώρο διαμορφωμένο κατά τέτοιο τρόπο που υπήρχε πνεύμα γιορτής, κάτι που αρμόζει σε αυτές τις ηλικίες, ειδικά στις μικρότερες. Σε δέκα τερέν με πλήρη προστασία όπως ορίζει η ομοσπονδία και η συνείδηση όλων των αρμόδιων διοργανωτών και προπονητών πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες.

Στόχος είναι η γνωριμία του αγωνιστικού τομέα από μικρή ηλικία, προσαρμογή, και για μεγαλύτερους μέσα στην παιδική ηλικία μια εμπειρία παραπάνω η οποία σε όλες τις περιπτώσεις είναι θετική.

Σε αυτή την όμορφη θα λέγαμε εκδήλωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 38 αθλητές-ριες. Συγκροτημένα με πλήρη εξοπλισμό και με μια ομάδα πρωταθλητών βοήθησαν για την προετοιμασία των αγωνιζομένων αθλητών-ριών του συλλόγου.

Η καλή ψυχολογία όλης της αποστολής ανεξαρτήτου ηλικίας έφερε καλά αποτελέσματα και με την εμφανή υπεροχή. Δυο αγώνες με κλήρωση δίχως νικητή-τρια έκαναν όλοι οι αθλητές-ριες και σε περίπτωση απουσίας έως και τέσσερις.

Αθλητές-ριες: Χιωτέλη Ευαγγελία, Ευστρατιάδου Νάντα, Μπούφη Μαρία, Κουσούτης Κωνσταντίνος, Ντέντας Μάριος, Χνιτίδης Ιωάννης, Αμοιρίδης Δημήτριος, Παπαγεωργόπουλος Βασίλειος, Μπουδούρης Γεώργιος, Μόσχος Γεώργιος, Ασμενούδης Γεώργιος, Παπαγεωργόπουλος Γεώργιος, Βαρκάς Γεώργιος, Καραγκιόζης Ιωάννης, Αμανατίδου Μαριέτα, Μωυσίδου Ελισάβετ, Καραπαναγιωτίδης Κωνσταντίνος, Δράγκλου Αθανάσιος, Γρηγοριάδης Χρήστος, Παπαγεωργόπουλος Άγγελος, Κουραλίδης Ηλίας, Παπαγιαννίδης θωμάς, Δαγλιανάκης Απόστολος, Τσιαμπάλη Ουρανία, Ζαφειροπούλου Γεωργία, Τερζιάδου Άννα, Τσαλικίδου Παναγιώτα, Ζαμανόπουλος Αθανάσιος, Αμανατίδης Ιωάννης, Μάντσας Σωτήριος, Κουραλίδης Βασίλειος, Ηλιάδου Δήμητρα, Κουλαρά Παρασκευή, Δράγκλου Χρήστος, Ασίκη Στυλιανή, Καμπουρίδου Αναστασία, Σκαρλάτος Χρήστος, Τερζιάδης Φίλιππος.

Όλοι οι αθλητές-ριες εξελίσσονται και βελτιώνονται με τις αγωνιστικές αναμετρήσεις όποιου επιπέδου ανάλογα με τις ανάγκες και το στόχο δηλώνουν οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης δίνοντας συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και ευχαριστώντας ιδιαίτερα την κινητήρια δύναμη που είναι οι γονείς στηρίζοντας τα παιδία στην προσπάθειά τους και στο σύλλογο αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα συνολικά τις προσπάθειες.