Με ασφαλτοστρώσεις της τάξεως των 4 εκ. ευρώ η Δημοτική Αρχή υπό τον κ. Σισμανίδη θα φέρει την αποκατάσταση στους δρόμους μετά το μεγάλο έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης που έφθασε το 80% του αστικού ιστού και στα περισσότερα χωριά.

Η Καζαντάκη

Έργα που αναμένεται να βελτιώσουν την παρούσα κατάσταση σε μεγάλο βαθμό, αφού οι δρόμοι που θα αποκατασταθούν χρησιμοποιούνται σχεδόν από το σύνολο των Κιλκισιωτών.

Οι ασφαλτοστρώσεις χωρίζονται σε 3 έργα, δύο εκ των οποίων ξεκινούν τον προσεχή Μάρτιο και το τρίτο, αξίας κοντά 2εκ. θα δημοπρατηθεί εντός τους έτους και θα υλοποιηθεί το 2020.

Την σχετική δήλωση έκανε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρούσα φάση θα ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι Γ. Καπέτα (στην οποία ολοκληρώθηκε η υπογειοποίηση της ΔΕΗ), Β. Ρώτα, Θεσσαλονίκης, Κύπρου, Χρ. Μαρτιάδη, Εθν. Αντίστασης, Κ. Γαβριηλίδη, 25ης Μαρτίου, Καραολή Δημητρίου, Βυζαντίου, Αθηνών, Αριστείδου, Πύρου και ένα κομμάτι της Μ. Αλεξάνδρου (μπροστά από το 5ο Δημοτικό και την Εκκλησία της Παναγίας).

Τον προηγούμενο χρόνο είχε ασφαλτοστρωθεί η Περικλέους, η Δοϊράνης, η Τριανταφυλλίδου, η Λεοναρδοπούλου, η Καζαντζάκη, η Κανάρη, τμήμα της Μ. Αλεξάνδρου, και άλλες