Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο υπ. Βουλευτής του ΚΙΛΑΛ Στέφανος Παρασττίδης, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ευχαριστεί και συγχαίρει τον νέο Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργο Φραγγίδη.

“Επειδή κάποιοι μου στέλνετε ακόμη συγχαρητήρια και επειδή αυτός ο τοίχος έγινε λίγο κοινόχρηστος τον τελευταίο μήνα, οφείλω να σας ενημερώσω ότι δεν τα κατάφερα, έστω για λίγο, όμως αυτό είναι.
Οι νίκες ή οι ήττες μετρούν στο τέλος, είτε αυτό συμβαίνει οριακά είτε όχι. Και το αποτέλεσμα θα πρέπει να το αποδέχεσαι. Χωρίς να ρίχνεις ευθύνες σε κανέναν, χωρίς να ψάχνεις άλλοθι, υπερήφανα, όπως τουλάχιστον μού ταιριάζει.

Θέλω να πω δημόσια σε όλους εσάς που κάναμε παρέα αυτές τι εκλογές, από κοντά ή από μακριά, ότι άξιζε τον κόπο. Η μόνη μου λύπη, ότι σας στενοχώρησα. Όμως, ακόμη κι έτσι, άξιζε τον κόπο. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσα πολλά! Από κάθε γωνιά της χώρας. Και σας ευγνωμονώ. Αλήθεια.

Πήραμε την έδρα. Το Κίνημα Αλλαγής πέρασε το 11% στο Κιλκίς. Κάτι σπουδαίο. Ο Γιώργος Φραγγίδης δικαιούταν την έδρα όσο και εγώ. Και ίσως περισσότερο. Του αξίζουν συγχαρητήρια.

Από κάθε μάχη κερδίζεις κάτι. Φίλους, εμπειρίες, αναμνήσεις. Και πήρα από τούτα, άπλωσα το χέρι και πήρα. Όπως και έδωσα, ως συνήθως, ό,τι είχα. Γιατί αυτό είναι για μένα το παν, το μοίρασμα.

Σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά. Για όσα είπατε ή κάνατε για μένα. Αν κ ξέρετε ότι δεν έκανα κάτι για μένα, για μας πήγαινα.

Μια κοντή ανάσα κ συνεχίζουμε. Μέχρι την επόμενη μάχη. Γιατί μας αρέσει η μάχη. Δεν μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς…”