Άλλη μια απώλεια μετράει η κοινωνία των Κρουσσίων, και συγκεκριμένα της Τερπύλλου, αλλά και η μεγάλη οικογένεια του Δήμου Κιλκίς, αυτήν του Δημοτικού Υπαλλήλου Νίκου Εφραιμίδη, σκορπίζοντας τη θλίψη και τη στενοχώρια.

Ο ίδιος αγωνιστής και μαχητής, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη έναντι του Κορωνοϊού, και μετά από πολλές μέρες νοσηλείας, όντας διασωληνομένος στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς”, χθες το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου 2022, πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων!

Σήμα κατατεθέν για τον παλιό Δήμο Κρουσίων, όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον 60χρονο Νίκο. Η ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Διβουνιωτών περιγράφει περιεκτικά τον άνθρωπο Νίκο και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

“Η ξαφνική απώλεια κάνει πιο βαριά τη λύπη μας. Στάθηκες πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα. Ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του. Αγαπητέ Νικόλα καλό ταξίδι ,Καλό παράδεισο. Στην οικογένεια του, στους οικείους του και στα αγαπημένα του πρόσωπα απευθύνουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια μας. Αιώνια η μνήμη σου”.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του αλλά και σε όλους τους εργαζομένους στο Δήμο Κιλκίς που χάνουν έναν καλό συνάδελφο.