Θα αγωνιστεί στα 800μ και στα 4Χ400

Στην ετήσια συνάντηση Παίδων Κορασίδων Ελλάδος-Κύπρου που θα θα γίνει φέτος, στις 7-8 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά (είχε συμμετάσχει και το 2018) ο πρωταθλητής του Α.Π. Αλέξανδρου Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου.

Η πρόσκληση του Αλέρου , έστω και ανεπίσημα, στην εθνική ομάδα μας ομάδα αφού στερείται ακόμη της Ελληνικής υπηκοότητας , αποτελεί μια μεγάλη επιβράβευση για τον αθλητή που φέτος πραγματοποίησε μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά κερδίζοντας διαδοχικά το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στα 800μ , το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Εφήβων στα 800μ και έκανε νταμπλ νικών στα 400 μ και 800μ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του (Παίδων) έχοντας επιτύχει επιδόσεις που κατατάσσονται στις κορυφαίες της Ευρώπης στην κατηγορία του.

Ακόμη επιβεβαιώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο , την αμέριστη στήριξη του ΣΕΓΑΣ σε έναν ταλαντούχο και εξαιρετικά εξελίξιμο νέο αθλητή που σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να αποτελέσει το μέλλον στους δρόμους ημιαντοχής στα επόμενα χρόνια.

Το μόνο που απομένει είναι να «δουν» πλέον με διαφορετικό μάτι οι παράγοντες της Πολιτείας την υπόθεση της απονομής της Ελληνικής υπηκοότητας στον Αλέρου , δίνοντας του τη δυνατότητα να αγωνίζεται επίσημα με την Ελλάδα στις διεθνείς διοργανώσεις , ώστε να μη χαθεί για την χώρα μας ένα τεράστιο ταλέντο.